menu
Favoriete mode inspiratie insta accounts
Fashion

Onze favoriete Insta accounts voor je dagelijkse dosis mode-inspiratie

Emma, 08 juni 2021

Weer een avond kwijt aan eindeloos scrollen op Instagram? Uit onderzoek blijkt dat je duim per week gemiddeld meerdere kilometers aflegt op de app. Daarom kan je maar beter de juiste accounts volgen, zodat je ook daadwerkelijk een flinke portie stijl opsteekt. Doe er je voordeel mee.

Mode influencers

De term ‘influencer’ gebruiken ze zelf waarschijnlijk liever niet, toch beïnvloeden onderstaande vrouwen zonder twijfel wat we dit modeseizoen dragen. Wees de rest voor en klik op ‘follow’, want dankzij deze accounts ben je voortaan helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Tiffany Hsu

Tiffany Hsu weet keer op keer te verrassen met haar originele stijl. Haar kast bestaat weliswaar uit high end en designerkleding, toch bieden haar beelden volop inspiratie om op je eigen stijl toe te passen.

Stephanie Broek

Wil je een tijdloze garderobe samenstellen, dan ben je bij de outfits van Stephanie Broek aan het juiste adres. De Amsterdamse heeft een effortless stijl en weet als geen ander neutrale kleuren te combineren zonder dat het saai wordt.

Fia Hamelijnck

Hou je meer van kleurrijke ensembles? Dan is Fia Hamelijnck jouw nieuwe favoriet. Haar prachtige krullen en opvallende outfits zijn goed voor je mood en geschikt voor alle mogelijke gelegenheden: van bruiloft tot werkdag.

Matilda Djerf

Heb je lef én ben je dol op de jaren negentig? Dan is Matilda Djerf de perfecte inspiratiebron. Ze schuwt geen felle kleuren, is gek op glimmende texturen en kiest heel af en toe ook voor een relaxte look – maar dan wel tot in de puntjes verzorgd.

Pernille Teisbaek

Pernille staat bekend om haar immer perfecte, Scandinavische stijl. Waar Veronika Heilbrunner (nummer 8) nog wel eens ongewone combinaties maakt, speelt Pernille eerder op safe. Maar dat is allesbehalve saai. Van dubbel denim met pumps tot een kasjmier look met puffer sandalen: Pernille is van alle markten thuis.

Amaka Hamelijnck

De stijl van Amaka Hamelijnck is moeilijk te vatten in een paar woorden. Ze varieert van stoere denim met sneakers tot sexy jurkjes en korte tops. Ze combineert het helemaal naar haar eigen smaak en juist dát maakt het zo inspirerend om naar te kijken.

beeld: Getty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer