Fashionchick Fantastic Week
Fashionnews

Ontdek de Fashionchick Fantastic Week! (25 september - 1 oktober)

Redactie, 23 september 2021

Zoals je ongetwijfeld weet, helpen wij jou op Fashionchick jouw look te ontdekken. Om dit nóg beter te doen organiseren wij dit jaar voor het eerst, van 25 september t/m 1 oktober de Fashionchick Fantastic Week, een week waarin wij onze favoriete merken een podium geven om jou nog beter te inspireren!

Tijdens de Fashionchick Fantastic Week ontdek jij het bijzondere van onze merken én kun jij profiteren van exclusieve deals. Maar let op; sommige deals zijn slechts 24 uur geldig en het is dus wel zaak om daar op tijd bij te zijn!

Om helemaal up to date te zijn en alvast wat geheimen te krijgen over de deelnemende partners en de exclusieve deals, is het goed om je alvast voor onze nieuwsbrief in te schrijven. Gedurende de komende weken zullen wij jou namelijk via de mail op de hoogte houden, zodat jij precies weet wanneer jij in de startblokken moet staan.

Daarnaast zul je tijdens de Fashionchick Fantastic Week iedere dag de nieuwste deals in ons overzicht vinden en kun jij natuurlijk ook via onze blog alle partners ontdekken.

Schrijf je dus nu al in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over de Fashionchick Fantastic Week!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer