Online Fashion Week bij Vault79

Heb je Fashion Week in Amsterdam, New York, Milaan en Parijs gemist? Niet getreurd, Vault79 heeft speciaal voor jou een Online Fashion Week gecreëerd met de allermooiste designerkleding voor maar €50,-. De private shopping club Vault79 biedt dagelijks exclusieve merken aan tegen speciale prijzen, veilingen en deals. Hiermee vul je je eigen kast binnen no time als die van Carrie Bradshaw! Word member en ervaar elke dag de slimste fashion buys op Vault79.

vault79

Deal or no deal

Magnifecent à la Mui Mui, stunning in Stella McCartney of prachtig in Prada? Deze hele week zullen er op Vault79 exclusieve designeritems worden aangeboden. Zachtjes knijpen we onszelf in onze arm. Met de designers bij de Online Fashion Week bij Vault79 worden meisjesdromen werkelijkheid. Die mooie maar veel te dure designeritems komen steeds meer binnen handbereik. Zeggen we 'deal' of wagen we een gokje voor een ander designeritem? No way! High fashion kleding en designer accessoires. En dat alles voor €50,-? We hit the button hard! Met merken als Marc by Marc Jacobs, Prada en Hugo Boss gaan wij de deal aan. 

Tijdens de online Fashion Week bij Vault79 shop je iedere dag een andere designer met hoge korting. Sla jij je slag vandaag nog met Marc by Marc Jacobs? Of ga je morgen in stijl met Stella McCartney? Donderdag gaan de pareltjes van Prada in de verkoop. En vrijdag is het Miu Miu time! Het wordt een classy zaterdag met de designeritems van Hugo Boss. En zondag? Dat is nog een surprise. Maar we verklappen je één ding, it's gonna be awesome!  

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer