Fashion

One to watch: Lekker bezig Fashionchick

Marlies, 14 maart 2014

One to watch: Lekker bezig Fashionchick

Nietsvermoedend aan het zappen langs NET5? Vanaf maandag komt Fashionchick voorbij. Want 17 maart krijgt onze televisieserie Lekker Bezig Fashionchick haar kickstart! Tussen de al fijne programmering door schotelen we je een snel shot aan feelgood feelings voor; korte sketches met angstaanjagend herkenbare situaties. En Fashionchick zou Fashionchick niet zijn als je alle looks niet direct kon shoppen.

Fashionchick Lekker Bezig

Kiki, Fenna en Jamie zijn #lekkerbezigfc

Lekker Bezig Fashionchick gaat over de belevenissen van drie Amsterdamse thirty-something vrouwen - Kiki, Fenna en Jamie - en hun welbekende zoektocht naar succes, liefde, lust en geluk. Waar Jamie met haar APP-bedrijf de wereld wil veroveren, daar probeert Kiki door te breken in de modescene. Maar niet alleen geluk in het spel is prioriteit. Zo belanden de vrouwen in een opeenstapeling van ongemakkelijke ontmoetingen, verschrikkelijke dates en kledingcrises. Fenna, die met haar vriend en zoontje samenwoont in Amsterdam, probeert ondertussen naast haar moederschap ook een sexy partner en goede vriendin te zijn. Benieuwd naar de ware personen achter de sprankelende personages? Maak kennis met de cast.

Meet the cast

Kiki: Roos Eijmers
Waar Kiki hoopt door te breken als succesvol modeontwerper, daar jaagt Roos Eijmers al actief haar droom na. In 2008 studeerde ze af aan de Toneelacademie van Maastricht en sindsdien was ze in verschillende theaterproducties te zien. Voor haar rol in Dat Smoel van het Nationale Toneel werd ze genomineerd voor de Guido de Moor prijs. Verder speelde ze in Hart tegen Hard, Seinpost en Flikken Maastricht. In 2010 riep Viva haar uit tot een van de meest talentvolle vrouwen van dat moment.

Fenna: Victoria Osborn
Victoria Osborn drukt haar stempel op mommy Fenna. In 2007 studeerde Victoria af aan de toneelschool in Utrecht om daarna een heel divers carrièrepad te bewandelen. Victoria speelt drama tot komedie en cabaret tot muziektheater. Samen met Lize van Olden is ze het duo OldenOsborn, waarmee ze onlangs de humoristische voorstelling OldenOsborn#1 maakte over de huidige generatie.

Jamie: Fifame Amunou
Fifamè Awunou vertolkt de ambitieuze Jamie. Zelf studeerde ze in 2008 af aan de Toneelacademie Maastricht en speelde daarna onder anderen in ‘Die Zauberflöte’ van de Nederlandse Opera onder leiding van Engelse regisseur Simon McBurney. In 2013 ontwikkelde ze met theatergroep The Passengers de voorstelling ‘Road Trippin’ voor jongeren in de psychiatrie. Dit jaar is ze te zien in de voorstelling ‘Niemandsland’ van Dries Verhoeven in Athene en München, en in de voorstelling ‘Push’ van MC Theater.

Van de tv naar je kast

Tommy Hilfiger Joline Blouse LsTommy Hilfiger Bomont
€ 119,00 € 59,50
NLY Shoes High Heel Platform BootNelly Shoes Nelly.com
€ 47,95 € 23,95
Ibana LOTUS Leren jas BlauwIbana Zalando
€ 329,95 € 164,95
River Island Ketting goudkleurigRiver Island Zalando
€ 19,95
Tommy Hilfiger Camera Icon crossbodytas met structuurTommy Hilfiger tasde Bijenkorf
€ 119,90
Kookai Leren rok ZwartKookai Zalando
€ 189,95 € 165,60

Benieuwd naar de stijl van Kiki, Fenna en Jamie? Check hun Fashionchick profielen! Tel je met ons mee af naar 17 maart, rond 20.15 uur?

PS: Kijkje achter de schermen? Volg alles op Instagram via #lekkerbezigfc

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer