On the catwalk: Hans Ubbink

Maandag 27 juni, de eerste tropisch warme dag van 2011 voor heel Nederland. En zo ook voor Amsterdam, waar Hans Ubbink in de Lasloods op het NDSM-terrein zijn Spring/Summer collectie 2012 liet zien. Dat kon natuurlijk niet anders dan een dampende show worden!

Met bij binnenkomst een warm ontvangst met een glas ijskoud water, en een programmaboekje dat prima dienst deed als waaier, wist menig bezoeker het hoofd koel te houden in de toch wel erg warme loods. Na een bijzonder jazzy optreden van saxofoonkwartet Artvark en sopraan Claron McFadden kwamen afgewisseld de vrouwelijke en mannelijke modellen on stage om ons de Hans Ubbink collectie te showen.


CC: Jeroen Snijders

Quote uit het programmaboekje: 'I find it difficult to describe the different looks of this collection, just as we cannot capture all human emotions in one word.' En dat is precies wat we te zien kregen op de catwalk. De pastelkleuren wisselden elkaar af met felle kleuren. En romantische, zwierige jurkjes met stoere leren jasjes en shorts. Een verscheidenheid aan looks dus, maar wel allemaal in de fijne, geraffineerde Hans Ubbink stijl.

Is de Hans Ubbink look helemaal jouw cup of tea? Bekijk onderstaande producten in de stijl van Hans Ubbink Spring/Summer 2012 en laat je inspireren door deze mix van stoer, vrouwelijk en classy.


 Short, APART
€ 159,95
(Otto)


Blouse, Guess
69,95
(Zalando) 

 
Blazer, Gestuz
€ 124,99  
(Men at Work)


Leren jas, Muubaa
€ 399,95  
(Zalando)


Rok, Kookai
€ 69,95
(Zalando)


Sandalen, Bronx
€ 69,00
(Shoemixx)

Short, Weft
€ 69,95
(Zalando)

Kanten blazer, Topshop
£ 55.00
(Topshop)

Tas, River Island
€ 76,92
(Asos)
 
Nude pumps
€ 89,74
(Asos)
 
Shorts, Hilfiger Denim
€ 79,95
(Denim Plus)

Blouse, Apart
€ 25,95
(Otto)

Meer uit de Hans Ubbink collectie vind je hier. Do you like it? We love it!

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer