Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Om van te smullen: 5x hete Insta-mannen

Kristel, 30 augustus 2016

Om van te smullen: 5x hete Insta-mannen

Ik mag dan wel een verloofde vrouw zijn, ik heb mijn ogen niet in mijn broekzak zitten. En aangezien ik nogal wat tijd op Instagram doorbreng (overigens allemaal voor het werk hoor!) stuit ik wel eens op wat mannelijk schoon. Tja, die dingen gebeuren. En als je er dan eentje volgt, dan is Instagram zo aardig om je te wijzen op andere accounts die je misschien ook lekker interessant vindt. Je snapt: inmiddels staat mijn tijdlijn vol met belachelijk knappe, gespierde mannen die zwoel de camera inkijken. Nou ben ik de beroerdste niet en deel ik mijn schatten graag met jullie. Dus bij deze: de 5 lekkerste mannen om vandaag nog te gaan volgen. You're welcome.

Mike Pishek

Instagram mannen

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen: met zo'n achternaam is het maar goed dat Mike niet in Nederland woont. Pishek, zeg dat maar eens met een uitgestreken gezicht. Wat het wél heel goed in Nederland zou doen is de rest van Mike. Jemig de pemig wat een smakelijk hapje is dit. Hij doet me denken aan Matt Bomer en we weten allemaal: die mag er best zijn. Snel volgen dus!

Dima Gornovskyi

Instagram mannen

Halló Dima! Dima is model, YouTuber, blogger en danser en is er niet vies van om regelmatig een kiekje van zichzelf op Instagram te gooien. Met shirt, zonder shirt, met ieniemienie zwembroek of gewoon naakt. Het maakt Dima niets uit. Mij ook niet trouwens hoor, dus lekker blijven doen. Wij volgen je wel. Toch?

Lucky Blue Smith

Instagram mannen

Confession time: ik heb een méga crush op Lucky Blue Smith. Niet alleen vanwege zijn naam maar ook door zijn algehele coolheid. Wat mij betreft is hij een soort mannelijke Kate Moss met een vleugje David Bowie. Mega rock 'n roll en een beetje vreemd. Lucky B is hét mannelijk model van dit moment en siert de covers van grote modebladen zoals Vogue Paris. Verwacht geen stortvloed aan testosteron of enorme sixpacks maar wél een hoop fijne modefoto's en genoeg kiekjes van Blue zijn o-zo blauwe ogen. Ik zeg: volgen. Dat doen 2,5 miljoen anderen met jou.

Max Bosworth

Instagram mannen

Dat deze jonge God met enige regelmaat op de gevoelige plaat wordt vastgelegd zal je niks verbazen. Dat -ie zijn eigen 'Beach Bum' noemt in de bio van zijn Instagram account misschien wel. Ach, het maakt ook niet uit want een beetje gluren naar Max Bosworth wordt er niet minder leuk van. Wat kun je verwachten, mocht je besluiten om hem te volgen? Heel veel selfies, heel veel abs en heel veel zwoele blikken. Oh en mocht je nog meer Bosworth willen: er is er nog één. Zijn tweelingbroer Chase.

Christopher Mason

Instagram mannen

Nou ben ik normaal gesproken niet zo van de mannen met lang haar, maar Christopher - Man Bun - Mason zou mij zomaar eens op andere gedachten kunnen brengen. Met zo'n kaaklijn én zo'n lijf is lang haar en een knotje ineens helemaal ok. In mijn zoektocht naar deze blonde hunk kwam ik een aantal leuke feitjes tegen. Zo ging -ie vroeger door het leven als Chris Brown én verscheen hij vorig jaar op de Instagram van Selena Gomez. Wat je met deze informatie moet? Geen idee. Maar volgen gaan we 'm sowieso, toch?

Nog meer knappe mannen op Instagram volgen? Klikken maar!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer