Nieuws webshop: Passion for Bags

Kan een vrouw óóit genoeg tassen hebben? Wij denken van niet! En we doen er ook alles aan om dit te bewijzen, want hier bij Fashionchick wordt regelmatig een nieuwe tas geshopt. En dan hebben we het niet over één keer per seizoen natuurlijk... maar minstens één keer per maand! Heb jij ook een Passion for Bags? Dan moet je bij deze gelijknamige webshop zijn!
Passion for Bags is pas vanaf oktober 2008 online, maar nu al een ware hit onder tassenminnend Nederland! Grote tassen, kleine tassen, tassen voor je laptop, avondtasjes en weekendje-weg-tassen, je vindt het allemaal bij Passion for Bags! Ook een bijpassend portemonneetje of een leuke sjaal scoor je met één muisklik direct mee. De tassen zijn allemaal trendy en hip en: lekker betaalbaar. Dat maakt het helemaal leuk om af en toe van modelletje te switchen.

Als je een bestelling plaatst, wordt na ontvangst van de betaling, je tas binnen één werkdag verstuurd. Snelle service dus! Ook de tas laten inpakken als cadeautje is mogelijk én kost niets extra. En in de maand november en december betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Waar wacht je nog op: surf nu naar Passion for Bags!

Verlanglijstje van Passion for Bags:
1. Clutch, € 19,95
2. Fantasie sjaal, € 2,50
3. Camelkleurige knip portemonnee van Bulaggi, € 12,50
4. Rode sjaal met witte stoppen, € 4,50
5. Zwarte laptoptas, € 84,95
6. Zwarte portemonnee met gesp, € 9,95
7. Grijze crocotas met knip, Bulaggi, € 59,95
8. Donkergrijze crocotas, € 59,95
9. Grote bruine laktas, € 37,50
10. Laktas donkerpaars met zwart, Bulaggi, € 44,95
 Voeg de webshop Passion for Bags toe aan jouw favorieten...>
Shopse!! 

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer