Nieuwe webshop: Maffe Marathon bij de Bijenkorf!

De Drie Dwaze Dagen kennen we, als ware Fashionchicks,  natuurlijk allemaal! Het jaarlijks terugkerende evenement waarin je drie dagen lang artikelen kunt scoren voor dwaze prijzen. Je favoriete luchtje tegen sterk gereduceerd tarief, een Replay jeans voor weinig en armbanden voor een habbekrats. Koopjes! Geen tijd om vandaag naar de Bijenkorf te gaan? Er is goed nieuws.... Vandaag, op 1 april opent de Bijenkorf ook haar nieuwe webshop
De Bijenkorf lanceert online webshop tijdens Maffe marathon
Met de start van de Maffe Marathon, lanceert de Bijenkorf haar eigen webshop. Bijna het gehele assortiment van de Maffe Marathon is voor klanten ook via de webshop te koop. Ook na de Maffe Martahon blijft de Bijenkorf online verkopen. In de eerste periode biedt de Bijenkorf in haar webshop damesmode, accessoires, lingerie, cadeaus, cosmetica en een groot deel van de collectie van het actuele Bijenkorf Magazine. In de loop van 2009 worden daar andere producgroepen aan toegevoegd. Uiteindelijk wordt de webshop van de Bijenkorf een goede afspiegeling van haar warenhuizen... super!

..> Bekijk hiet het Maffe Marathon assortiment!


Maffe kortingen op topmerken en een 180 euro bonus-spaaractie
De Maffe Marathon is de tegenhanger van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Hoe vaker de klant komt en iets koopt, hoe meer zij besteedt per dag in de Bijenkorf, de hoger de euro-bonus. Deelenmers kunnen sparen voor een euro-bonus van maximaal 180 euro, die zij op 11 april kunnen verzilveren in alle filialen van de Bijenkorf.


...> Vraag hier je Maffe Marathon starbewijs aan!


Shopse!

 Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • Sarah 8 jaar geleden

    Ja goeie Bijenkorf actie!!! Gisteren was ik in de stad en liep zo tegen een mensenmassa op met allemaal groene tasjes. De opening van de Maffe Marathon was dus gisteren. Ik zag ook Nicolette van Dam en Henk Veen bij de opnening. Natuurlijk ben ik over ff gaan kijken....:-)