Nieuwe sieraden webshop: Staceys Silver

Stacey Rookhuizen is een ware fashionchick! Dat bewees ze al door outfits van Viktor&Rolf te dragen in X Factor. En sinds ze door Viktor&Rolf is omarmd als muze is ze ook steeds vaker te vinden bij mode-evenementen en catwalk shows. You go girl!

Stacey weet als geen ander dat in het dagelijks leven, maar ook bij die heerlijke haute couture, sieraden horen om het af te maken. En ze heeft actie ondernomen. Een eigen ringencollectie... Geinspireerd door zowel de mode als gitaren.. R&R! Hoppah: Stacey's Silver is een feit!

sieraden

De collectie van Stacey's Silver bestaat uit wilveren ringen, allemaal eigen ontwerpen.. Regelrechte eyecatchers! Stacey: "Simpelweg omdat ik dol ben op grote, opvallende sieraden mét karakter die afwijken van het gemiddelde. Even wat anders. Even niet standaard. Samen met Richard Benjamins, een goeie vriend maar bovenal een fantastische edelsmid, trok ik het atelier in en ontwierpen we een eerste collectie die je exclusief op deze website kan bestellen!"

Vrouwelijk en mannelijk. Groot en groter. Spannend en bijzonder.

ring ring ring

Dus kies jouw favoriet uit deze unieke collectie waarvan de verschillende uitvoeringen slechts in een beperkte oplage op de markt worden gebracht. Elke ring is namelijk met de hand én met veel liefde gemaakt.

Tip: maak van Stacey's Silver je homepage, want af en toe zetten we een wel heel exclusieve ring online: een bijzonder ontwerp waar er maar 1 (!) van bestaat...

Shop ze!

XOXO El

Voeg de webshop Stacey's Silver toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Debora 6 jaar geleden

    Ben niet zo heel erg weg van Stacey, maar de sieraden zijn erg mooi en uniek.

  • Ike 6 jaar geleden

    Stacy had ik gesproken op de AIFW! Ze is leuk en haar sieraden zijn erg mooi en leuk!