Nieuwe Levi’s collectie met kleurrijke Curve ID

Advertorial

Ik ben verliefd en met mij meer Fashionchick redactieleden en vrouwen all over the world. Verliefd op de Levi’s Curve ID. Deze jeans die rekening houdt met de vorm en niet de maat van vrouwen is een grote hit. En deze zomer maakt Levi’s ons nog verliefder. De voorjaarscollectie van Levi’s brengt namelijk heel veel nieuwe stijlen en kleuren!

Nieuwe collectie Levi's Curve ID

Every rainbow has a curve

Dit voorjaar komt Levi’s met een nieuwe skinny jeans in hoogwater ankle model. Deze stijl laat je benen oneindig lang en slank lijken, vooral als je hem combineert met een paar hooggehakte pumps of sandalen. Ook onze liefde voor gekleurde jeans weet Levi's deze lente te benantwoorden. "Every rainbow has a curve" is het credo en daar mee steekt het jeanslabel de Curve ID jeans in een kleurrijk jasje. De jeans zijn er nu onder anderen in tomaatjesrood, koraal en kobaltblauw.

Heb jij de afgelopen jaren op een fashionloos eiland geleefd of gewoon nog niet bekend met de Curve ID? Wij leggen het nog 1 keer uit. Levi’s heeft de vormen van 60.000 vrouwen onderzocht. Zij vergeleken het verschil tussen de heup, taille, billen en benen en kwamen zo tot 3 verschillende hoofdvormen: De Slight Curve, Demi Curve en Bold Curve. Hoe groter het verschil, hoe groter de curve.

LEVI's Curve ID collectie

Straight Demi Curve
ZALANDO
€109,95
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/441132-0030_3?$productOverview2$Skinny Slight Curve
NELLY.COM
€119,50
Lichte Demi Curve
ZALANDO
€99,95 €74,95

Wil jij weten welke Levi's voor jou het meest geschikt is? Je kunt je laten op meten in de winkel. Levi's personeel kan je van top advies voorzien over je curve. Ook vind je online een virtuele fitting room en een fotogalerie gevuld met vrouwen van iedere vorm. Een kwestie van kijken, vergelijken en daarna aan je benen prijken. Meer Levi's Curve ID vind je in Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Britta 5 jaar geleden

  Levi's zitten altijd goed. De demi modellen zitten ooka

 • Lis 5 jaar geleden

  Love the Light blue one ..... XOXO

 • Esli 5 jaar geleden

  Leve's ze zitten heerlijk! :)

 • Kiki 5 jaar geleden

  Gekleurde broeken en dan ook nog eens aangepast aan mijn figuur! Helemaal top!

 • Fabienne 5 jaar geleden

  heb er ook al een in de kast ! zien er mooi uit en zitten ook nog es lekker

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik heb een Bold Curve, ik heb al 3 Levi's jeans van die curve-lijn. Echt een aanrader!

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Ik heb de slight curve, echt een aanrader!