Nieuwe jurken bij LaDress

Weetje nog, dat de zon vollop scheen? Lijkt alweer even geleden als je vandaag naar buiten kijkt... Vorige week donderdag (de avond dat Nederland won van Kameroen), waren we overdag uitgenodigd om de nieuwe collectie van LaDress te bekijken. Er waren heerlijke hapjes en alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit, versiert met de mooiste bloemen, mijn complimenten!

En nou weet ik, als het zonnetje schijnt lijkt alles een stuk mooier, maar geloof mij, in het real life zijn de jurken van LaDress ook supermooi. De zachte mooie stoffen, de door Simone zelf ontworpen modellen en de luxe die de jurken uitstralen...
Zucht, ben die middag spontaan verliefd geworden op Angie!

Maar mocht je het te veel geld vinden (al is zo'n jurk het 100% waard) heeft LaDress heeft nu ook een MLTD-lijn, dit zijn hippe T-shirt jurkjes vanaf EUR 59,-. Daarnaast hebben ze ook super mooie silk ribbon sjaaltjes die je leuk in je middel over een jurk heen kunt dragen. Geeft een chique jurkje een speels uiterlijk of maakt een outfit met een saai truitje onweerstaanbaar!

FASHIONCHICK FAVO'S

Lara - MLTD
Lara MLTD
EUR 59.00
(LaDress)


Judy Maxi Stips dress
EUR 395.95
(LaDress)

Marilyn - Jackie O. dress
Marilyn Jackie O. dress 
  EUR 285.00
(LaDress)

Het pareltje uit de nieuwe collectie is absoluut de crepe de chine tunic dress. En je kunt hem heel vaak dragen, want deze jurk hoef je niet te strijken! Dus na het wassen hang je hem even te drogen en viola... Klaar voor een nieuwe dag!

Binnenkort zijn alle jurkjes van LaDress ook te vinden in de Fashion-Finder, wij kunnen niet wachten! Maar voordat je deze ook in je virtuele kledingkast kunt hangen, neem eens een kijkje op www.ladress.com. Je krijgt trouwens je bestelling altijd met een cadeautje erbij en je betaald geen verzendkosten. LaDress... We just love it...

XOXO El

Voeg de webshop LaDress toe aan jouw favorieten...>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.