Nieuwe Friis & Company collectie 2011 2012

Het Deense accessoirelabel Friis & Company werd tien jaar geleden opgericht door Lone Friis. Wat begon als een kleine lijn met tassen en schoenen, is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een populair merk met alle accessoires die je maar kunt wensen. In Nederland worden de tassen van Friis al veel verkocht, maar wist je dat dit label nog veel meer leuke accessoires maakt?

friis and company 2012

Friis & Company tassen en meer

Friis & Company volgt altijd de laatste trends en brengt je een grote collectie aan accessoires. Ze zetten de trends neer op hun eigen manier: draagbaar en betaalbaar! Het merk is populair geworden door hun mooie tassen, en dat is ook wat ze het meest verkopen. Veel mensen weten echter niet dat Friis & Company veel meer te bieden heeft. Heb je hun hippe schoenen al gezien? Helemaal niet duur en vooral heel erg on-trend. Ook de sieraden zijn het bekijken waard!

In Denemarken is Friis & Company al één van de grootste merken op accessoiregebied, en hopelijk gaan we er in de Nederlandse winkels ook een stuk meer van zien. Maar als een echte Fashionchick betaamt, shoppen wij dit merk natuurlijk gewoon online! We hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet.

Nieuwe collectie Friis & Company

Laarzen met houten hak
ZALANDO
€189,95 €99,95

Céline-inspired tas
BAGAZOO
€69,95

Laarzen met studs

SARENZA
€140,00

Zalmroze tas

JEWELZ
€58,75

Ketting met hert

BOOZT
€13,95

Handschoenen met strik
JEWELZ
€28,75

Elegante zwarte pump
BOOZT
€70,95

Horloge in goud
BOOZT
€45,95

Leopard clutch

NELLY.COM
€41,95

Boekentas
ZALANDO
€49,95

Panterprint flatjes

ZALANDO
€49,95

Set van drie ringen

BOOZT
€22,95

Wij houden van dit luxe merk met een betaalbare prijs. Ben jij ook zo dol op Friis & Company? Bekijk dan alle Friis & Company producten in de Fashion Finder.

Voeg het merk Friis & Company toe aan jouw favorieten

Voeg de webshop Friis & Company toe aan jouw favorieten

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.