Fashionnews

Nieuwe budgetproof collectie van HEMA

Marlies, 09 september 2013

Nieuwe budgetproof collectie van HEMA

Advertorial

Bitterballen en stroopwafels Hollands grote trots? Ja, maar niets is zo puur Nederlands als HEMA. Tijdens de economische crisis in de jaren twintig van de vorige eeuw hadden Arthur Isaac en Leo Meyer een droom: 'Zou het geen fantastisch idee zijn een winkel te openen speciaal voor mensen met een kleinere beurs?' Die gedachte werd Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam: HEMA. En HEMA vindt nog steeds dat een leuk en makkelijk leven helemaal niet duur hoeft te zijn.

Nieuwe collectie HEMA

Rookworst & slagroomtaart

Iedereen heeft wel een warme jeugdherinnering aan dit budget warenhuis. Van de beroemde rookworst eten vanuit papieren zakjes en altijd met een verschrikkelijke dorst blijven zitten. Of van die terugkerende slagroomtaart met marsepeinen foto op verjaardagen. Daar stopt het niet. HEMA wil ons blij maken met mooie mode. En dat lukt heel goed. De leren jasjes waren het afgelopen jaar niet aan te slepen en de nieuwe collectie barst opnieuw van potentiële hitjes. Mooie basics staan online naast eigenwijze T-shirts en hele mooie jasjes. Allemaal met een HEMA prijs. Echt HEMA.

Nieuwe collectie HEMA

damesrokHema HEMA
€ 9,95 € 7,50
damesjasHema HEMA
€ 39,95
dames omslag sjaalHema HEMA
€ 20,00
boxerHema HEMA
€ 6,50
tasHema HEMA
€ 29,95
damesbroekHema HEMA
€ 29,95
dames t-shirtHema HEMA
€ 12,00 € 7,50
damesblazerHema HEMA
€ 25,00
damesriemHema HEMA
€ 9,95
tasHema HEMA
€ 19,95
bandeauHema HEMA
€ 12,50
dames t-shirtHema HEMA
€ 12,00 € 7,50

Blijft de rookworst je favoriet of ben jij ook om voor de mode van HEMA? Je vindt ook de hele nieuwe collectie van HEMA online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

HEMA

Lees meer