Fashion

Nieuwe boho chic schoencollectie voor Fashionchick

Marlies, 24 april 2014

Nieuwe boho chic schoencollectie voor Fashionchick

Al eerder brachten we met veel trots en veel succes kleine limited edition pumpcollecties uit. Maar nu is het tijd om uit te pakken! Met hooggehakt èn plat, en een boho chic randje. Wij presenteren de allereerste complete Fashionchick zomercollectie 2014. Onze nieuwe schoenencollectie, die exclusief online en offline bij Sacha te shoppen is, speelt in op de laatste zomertrends. Volgens oprichtster van Fashionchick Ellen Snijder. 'We brengen met de Fashionchick schoenencollectie essentials die nooit uit de toon vallen. Maar die wel onze favoriete zomertrends van 2014 volgen. Bijvoorbeeld Aztec print, fringes, minty pastel, chunky heels en fijne flats.'

fashionchick collectie

Boho chic & Ibiza musthaves

I rather have flowers in my hair than diamonds on my neck! De nieuwe boho chic Fashionchickcollectie is oneindig te combineren en met de fijne blokhak ook heel draagbaar. Het zijn schoenen die de show stelen onder je nine-to-five look, die de keypiece van een festivaloutfit zijn en mee gaan tijdens een dagje Ibiza strand. En dat allemaal van een goede kwaliteit én voor een superprijs. Dat is wat wij denken dat vrouwen willen.

Fashionchick zomercollectie 2014

ss14 fashionchick

ss14 fashionchick

ss14 fashionchick

ss14

Wij zijn heel trots op deze beauties en zijn blij dat we ze dan eindelijk met jullie mogen delen. You like? Shop de Fashionchick zomercollectie nu al online in de Fashion Finder!

liefs, Marlies Bax,

Lees meer