Nieuwe acne-free beautyroutine met Eucerin DermoPURIFYER

Advertorial
Puistjes. Ze blijven toch wel één van de grootste beauty-drama's. Voor de lucky ones komen ze maar eens in de maand opzetten, maar sommige meiden hebben constant last van acne. En niet alleen in de puberteit! Wist je dat 40% van de twintig-plussers nog steeds last hebben van acne? Gelukkig is daar nu een oplossing voor: Eucerin DermoPURIFYER

We hebben 't allemaal wel eens meegemaakt. Je bereidt je dagenlang voor om er perfect uit te zien voor een belangrijke party. Je hebt 'n geweldig jurkje uitgezocht, nagels perfect gemanicuurd... en dan voel je het aankomen. Een dikke vette puist. Klinkt bekend? In al je haast en paniek ben je misschien geneigd om 'm uit te knijpen en er 'n flinke laag camouflage op te smeren. Niet doen! Dat kan leiden tot littekens. In dat geval is voorkomen natuurlijk beter dan genezen.

De dermatologen van Eucerin hebben een lijn met producten ontwikkeld waarmee je de belangrijkste ongemakken van acne tegen kan gaan: verhoogde talgproductie, talgophopingen, ontstekingen en roodheid. De lijn heet DermoPURIFYER en alle producten zijn olie- en parfumvrij. Klik hier voor meer informatie en een persoonlijke huidtest.

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.