Nieuw musthave merk: My Brand

Ik denk dat iedereen de leuke shirtjes van My Brand al een paar keer voorbij heeft zien komen, en wat zijn ze leuk! Je denk dat je een merk ziet en dan van dichtbij blijkt het om een namaak te gaan. Dit heeft My Brand wel zo knap gedaan dat het al een rage is om een op een duur merk geinspireed shirt te kopen.

De merken die de makers inspireren zijn: Chanel, YSL, Hermes en Marc Jacobs. Niet de minste merken om het zachtjes uit te drukken. Naast shirtjes hebben ze ook tunieken, jurkjes en sweaters. De modellen van de shirts zijn ook helemaal van nu, zo zijn de meeste shirtjes in een boyfriend uitvoering. En BN'ers als Leontien Borsato, Lieke van Lexmond en Nikkie Plessen zijn al gesignaleerd met deze must have shirtjes.

My Brand, My Brand, My Brand!

Jacobs WS Brand
Marc Jacobs jurkje, My Brand
EUR: 78,-
(TheOnlineFashionStore)

France Yves SL
  YSL, My brand
EUR: 59,99
(TheOnlineFashionStore)

Permes Paris...
  Hermes jurkje, My Brand
EUR: 78,-
(TheOnlineFashionStore)

Brand Grey Y5L
Brand Grey Y5L, My Brand
EUR: 69,95
(TheOnlineFashionStore)

Brand Mouse
  Mouse, My brand
EUR: 69,00
(TheOnlineFashionStore)

Glamour
  Glamour, My Brand
EUR: 69,00
(TheOnlineFashionStore)

En wees er snel bij, want ze zijn elke keer binnen no time overal uitverkocht! Natuurlijk vind je dit merk bij Theonlinefashionstore, deze shop volgt de laatste trends op de voet. Je kunt er gemakkelijk met ideal betalen en hebt je bestelling al binnen 1 a 2 dagen in huis. Hop, hop, hop... Wordt het ook jouw brand?

-xoxo- Anniek

liefs, Anniek , Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.