Nieuw: Fashion Manor

Design online! Dit is weer zo'n webshop die we je gewoon niet kunnen onthouden: Fashion Manor.com. Deze webshop staat nog maar een paar uurtjes op Fashionchick, maar belooft nú al een groot succes te worden.

Fashion Manor bied je een aantal exclusieve labels zoals Karen Zambos, Trina Turk en Rebecca Taylor. Zegt het je niks? Niet zo vreemd, want de meeste van deze labels zijn nergens anders in Nederland te koop. Exclusief shoppen dus! Wij worden erg hebberig van alle mooie jurkjes, jeans, tassen en accessoires die op deze site worden aangeboden. Niet goedkoop, maar dus wél hartstikke exclusief!

De stylisten van Fashion Manor gaan persoonlijk op zoek naar dé items van dat moment. Ze struinen alle beurzen af om hun collectie samen te stellen. En zie je hét jurkje van jouw dromen? Aarzel dan niet en koop het, want om de exclusiviteit te behouden, kopen ze van ieder item maar een paar stuks in. Weg = weg! Wel wordt de webshop regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpers en modellen. We raden je dus aan om regelmatig weer even een kijkje te nemen. Al is het alleen maar om de filmpjes van de modeshow in de gaten te houden, die ieder seizoen door Fashion Manor wordt organiseert. Inspiratie gegarandeerd!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer