Niet te missen webshop: Bella Bellissima

Eerlijk is eerlijk: op z'n tijd genieten wij vrouwen van de nodige aandacht in de vorm van nafluiten en lovende woorden als 'Bella Bellissima'. Een heerlijk gevoel, waardoor jij je even op en top vrouwelijk voelt.

Ook zo'n behoefte aan deze aandacht? Dan mag je de webshop Bella Bellissima niet missen. Deze webshop heeft een enorm assortiment met vrouwelijke pumps, elegante laarzen, zomerse sleehakken en ander exclusief doch betaalbaar schoeisel. De collectie is specifiek geselecteerd uit het 'bella' Italia voor modeliefhebbers die voorheen nergens terecht konden voor de geur van écht Italiaans leder. Om het helemaal af te maken, kun je in de webshop ook terecht voor accessoires.

Bellissimma webshop

Erg leuk: haal Italië naar jouw thuis met 'Festa delle scarpe', een ware schoenenparty! Prik een datum samen met zes van je beste vriendinnen en krijg de kans de collectie kosteloos te voelen en te bekijken om te beoordelen of het 'Bella Bellissima' gehalte hoog genoeg is. Daarnaast krijg je tijdens zo'n schoenenparty 15 euro korting en word je als gastvrouw nog eens extra verwend!

     
   

Bella Bellissima is uniek en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wat Fashionchick.nl betrof een webshop die je niet mag missen!

Liefs,

Milou

Voeg de webshop Bella Bellissima toe aan jouw favorieten...>

liefs, milou straetmans, Be nice, be beautiful!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.