Newly wed Olivia Palermo in classy jeans

Het is écht. Olivia Palermo en Johannes Huebl zijn na meer dan zes jaar daten ein-de-lijk getrouwd. Tijdens een intieme ceremonie in een met bloesem gevuld park aan de buitenrand van New York, gaven de twee elkaar afgelopen weekend het ja-woord. De newly weds wisten de trouwerij goed geheim te houden. Niemand wist van deze echte stap naar het altaar af. Achteraf gezien hadden we het kunnen zien aankomen. Olivia werd vorige week gespot bij een priveconcert van Janelle Monae in New York. Met haar witte colbertje, geheimzinnige lach en dromerige ogen, was Olivia al in gedachten bij haar bruiloft.

celeb look olivia palermo

Een wit jasje als voorteken, ogen die boekdelen spreken en een lach van oor tot oor. Het kostte Olivia Palermo geen moeite om deze look met charisma en geheimzinnigheid te dragen. Ze draagt een vrijwel totale jeanslook op een klassieke manier. En dat is voor menig vrouw een flinke opgave. Effortless combineert ze denim met een wit colbertje met zwarte revers. Een gele clutch in de hand en gouden accessoires als finishing touch. Alle ogen op Olivia gericht. Niet zo gek dat haar trouwplannen in het ongewisse bleven. Hands up voor Miss Olivia Huebl-Palermo!

In de stijl van Olivia Palermo

Y.A.S Long One Button BlazerY.A.S. OTTO
€ 79,95
IKKI Cosmo Horloge CS-08 Rose Gold/SilverIKKI Horloges.nl
€ 49,95
Lizzard Closure ClutchBulaggi The Little Green Bag
€ 49,95 € 42,46
Vero Moda WONDER Slim fit jeans BlauwVero Moda Zalando
€ 29,95 € 23,96
Revlon Nagellak - 721 Raven RedRevlon The Make Up Spot
€ 3,50
Stéphane Kelian  OASISStephane Kélian Spartoo
€ 415,00 € 249,00
Tov essentials armband 423 rose goudTOV Essentials Jewelz
€ 99,99
Blouse Tailored Jeans 200624Levis Bulls & Birds
€ 89,95 € 35,99
M·A·C Liquid Eyelinerde Bijenkorf
€ 20,00

Heb jij - net als ons - ook zin gekregen om een nieuwe outfit te shoppen? In de Fashion Finder shop je alles rechtstreeks naar huis.

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer