NEW NEW NEW: Mirazo Ibiza!

Mirazo Ibiza opent haar online deuren. Goed nieuws dus, want nu kun je die prachtige tassen, sieraden & accessoires dus ook vanuit je luie stoel én nog mooier; vanuit heel Nederland bestellen. 
En ze hebben ook een mooie openingsactie, dus lees snel verder!

Ibiza
Bij Ibiza denk je al snel aan zon, zee en strand.
Maar ook mooie wapperende jurken en tuniekjes, in prachtige kleuren en met mooie prints. Prachtige vrouwen met bruine armen en stoere zilveren sieraden. Maar ook vrolijk gekleurde slippertjes, sjaals, sarongs, riemen, tasjes en armbanden. Alles kan én alles mag, op Ibiza.
Diezelfde relaxte sfeer hangt in de winkel in Alkmaar en is nu ook doorgevoerd naar de webwinkel. Perfectdus voor alle Fashionchicks die niet in Noord-Holland wonen, maar wel bij Mirazo willen shoppen!

Sieraden, Tassen & Accessoires
Mijn hartje gaat sneller slaan kloppen bij het zien van de geweldige merken: Chick on a Mission, Dolce Luna en Karin Ravelli. Need we say more?!
Oké, Jewelz, Muchacha en de prachtige zilveren sieraden van Good Times Jewelry
En het èchte Ibiza gevoel krijg je door de collectie tuniekjes en jurkjes in prachtig zijde, viscose en katoen, die speciaal voor Mirazo worden geïmporteerd uit Ibiza.
Aangevuld met de prachtige leren tassen en portemonnees bieden ze een complete én afwisselende collectie. Ook super geschikt voor cadeautjes dus!
En kun je ècht niet kiezen uit al dat moois? In de webwinkel worden ook cadeaubonnen verkocht!
Openings actie!
Mirazo Ibiza viert de opening van haar webshop met een wel heel leuke actie.
Bij besteding vanaf € 75,00 ontvang je nu namelijk een prachtige sjaal! (winkelwaarde € 39.95) 

De sjaal met de tekst TO SHARE IS HAPPINESS is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen. Want het is écht waar; alles wat je deelt brengt gewoon geluk!

  Voeg webshop Mirazo Ibiza toe aan jouw favorieten..>

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer