NEW NEW NEW: Boavista Online (win)

Boavista, de stijlvolle en trendy kledingzaak uit Veenendaal, heeft nu ook een online shop! Goed nieuws dus voor alle Fashionchicks waar Veenendaal niet naast de deur ligt. 
Op de site vind je een groot assortiment aan kleding, varierend van jeans tot suits en dresses, maar ook de nodige basics en accessoires ontbreken natuurlijk niet! 

Mode veranderd continue, en om je een beetje up-to-date te houden, laat Boavista je geregeld de nieuwste trends zien. En als extraatje, bieden ze de Boavista Wash Guide, een service die uitlegt hoe je je kleding mooi houdt.


De merken bij Boavista doen ons watertanden. Wat dacht je van Kookai, Patrizia Pepe, G-Star, Diesel, Replay en Blue Blood. Maar ook die geweldige schoenen van Red Wing en Love from Australia.

De site is super overzichtelijk en biedt lekker veel productfoto's van de artikelen. En met een beetje mazzel heb je het artikel van jouw keuze ook nog eens binnen 24 uur in huis!
PS: Ook voor manlief vind je hier genoeg! Kruip dus gezellig samen met je lover een avondje achter de computer om elkaar in het nieuw te steken...

Voeg webshop Boavista toe aan jouw favorieten..>

GOED NIEUWS: van Boavista mogen wij 10(!) Boavista tassen weggeven aan de Fashionchicks die al eerste reageren. Let op, dit is dus geen normale winactie, maar een kwestie van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Reageer dus nu onder dit artikeltje. Hoor jij bij de eerste 10, dan komt de tas jouw kant op!

Shopse!

Dorien

liefs, Dorien Berkhout, Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.