NEW LADY PHONE: Samsung Diva (WIN)

LadyPhone brengt de diva in je naar boven...

Een pareltje; de Samsung Diva (S7070) is ontworpen voor vrouwen met een krachtige persoonlijkheid en gevoel voor smaak. Zij zullen de parelwitte, doorstikte backcover van de Samsung Diva en de diamantvormige crystal-button zeker waarderen.

Met de 3,2 megapixel camera, ‘Beauty Effect’ en ‘Lomo Effect’ maak je onverwacht mooie foto’s en portretten. Ook onderhoud je heel makkelijk contact met je vrienden. Pop-up SNS laat je direct weten als vrienden updates plaatsen op sociale netwerksites zoals Facebook en MySpace. Daarbij zorgt Multi-instant messenger ervoor dat al je accounts in een makkelijk te beheren applicatie zijn gecombineerd. Zo ben je altijd bij.

En met ‘SOS Message’ en ‘Fake Call’ red je jezelf uit lastige situaties, ach je herkent ze wel ;-). De ‘Wish List’ helpt je bij het shoppen, erg handig voor de echte Fashionchick, terwijl je via de ‘Etiquette Mode’ je telefoon direct in de stiltemodus zet, als dat nodig is.

Outfit voor bij je LadyPhone

Dress Jesse
Dress Jesse, Modstrom
EUR 69.95
(Welikefashion.com)

Accento ring
Zilveren ring, Accento
EUR 19.95
(Wehkamp)

Hugo Boss...
Zonnebril, Hugo Boss
EUR 149.00
(Lux Sunglasses)

Reageer en win!

Reageer hieronder op het artikel en vertel ons waarom de Samsung Diva helemaal bij jou past en waarom juist jij deze Lady Phone zou moeten winnen. De Fashionchick met de leukste reactie wint de Samsung Diva en krijgt hem binnen no time op de deurmat vallen. Go... go... go...!

Deze actie loopt t/m dinsdag 20 april, succes dames!

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan! 

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • amanda 7 jaar geleden

  ;( aawh was zo hard toe aan een mobiel... maja gefeli!

 • Ellen 7 jaar geleden

  Dames, Freaquita heeft hem gewonnen trouwens, vergeten te vermelden :D.. Ze is er superblij mee!!!

 • amanda 7 jaar geleden

  ben benieuwd wie hem krijg/heeft gekregen.... hoop natuurlijk op mezelf, maar ben niet zo een geluksvogel haha.

 • Shardé 7 jaar geleden

  Ik hou sowieso van Samsung! Echt 't fijnste merk! Maar mijn ladyphone Samsung E500 is het aan het begeven, hij laadt zich niet meer goed op =( niet erg diva-like dus! Ik ben al een tijdje naar de Samsung Diva aan het kijken en wil deze super graag hebben! Ik denk dat ik 'm binnenkort ga aanschaffen! Samsung past bij mij, ladyphones ook, het design is te gek en deze telefoon laat je als een diva voelen!

 • Noortje 7 jaar geleden

  Oeieiei leuk leuk leuk leuk

 • noortje 7 jaar geleden

  wauuuww.. Een diva voel ik me niet maar hopelijk kom ik er achter hoe het is om een diva te zijn met deze kei mooie diva phone aan mijn oor :)

 • Anita 7 jaar geleden

  Ze zeggen wel eens dat ik DIVA gedrag vertoon. Dus dan is die phone op zijn plek zeg maar.

 • Wilma 7 jaar geleden

  Krijg altijd de 'oude' telefoons van mijn dochters, die ik dan natuurlijk heel hip vind maar die zij dan kopen is veel hipper! Zoals de Diva. Hoor ik er ook eens bij ;)

 • jacqueline 7 jaar geleden

  Diva is mijn absolute 2de naam. Het jammere is alleen dat ik geen diva rekening heb op mijn naam. Maar ook al doe ik het met iets minder , is voor mijn geen hinder. Nu nog deze diva telefoon in mijn hand. Dan ben ik echt in een sprookje beland!

 • amanda 7 jaar geleden

  oh my gawd! dat meen je niet! geweldige teledoon zeg! en helemaal in mijn bling bling style!!!! lijkt me zo cool om te hebben... heb tot nu toe alleen maar telefoontjes gehad van minder dan 40euro omdat ik niet zoveel te besteden heb... heb me mobiel nu ook al zo een 5jaar! dus een nieuwe mobiel zal zeker welkom zijn! ik kan het gewoon niet geloven dat julie zo iets geweldigs zomaar weggeven!

 • Natascha 7 jaar geleden

  Mijn wish list is niet zo groot hoor, maar deze telefoon hoort er helemaal op. Wie wil zich nou niet op en top diva voelen, daar heb je deze telefoon toch echt noodzakelijk voor nodig. Hebben, hebben, hebben wil ik hem, please!

 • Petra Anna 7 jaar geleden

  My Telephone! M-m-my telephone! 'Cause I'm out in the club, And I'm sippin' that bub, And your not gonna reach my telephone! We're sorry the number you have reached is not in service at this time, Please check the number, or try your call again

 • Jose 7 jaar geleden

  Ik kan me pas op en top Diva voelen met een Ladyphone in de hand, bellen in stijl, dat lijkt me echt heel erg fijn! Dus maak me blij met de Ladyphone, dan ben ik niet meer zo gewoon, ik hoor er dan ook bij, want ik ben een Diva en heel erg blij!

 • Ilse 7 jaar geleden

  Ik wil me wel eens een diva voelen, dus kom maar op met die Lady Phone

 • Elainya 7 jaar geleden

  Ben een echte Diva dus die Samsung zou absoluut bij mijn stijl passen. En na de laatste 3 miskopen op het gebied van gsm het laatste half jaar kan ik echt wel eens een opkikker gebruiken!!

 • Wytske 7 jaar geleden

  De Samsung Diva past bij iemand die sterk in haar schoenen staat. Ik sta sterk in mijn schoenen en ben lekker onafhankelijk!!!! Ook moet het iemand met smaak zijn, en ik speur niet voor niets fashionchick.nl af voor de geweldige kleren. De Samsung Diva past bij mij, want ik ben de DIVA, haha!!!! Kus x

 • Debora 7 jaar geleden

  Vind het diamanttoetsje in het midden wat te truttig. Voor de rest nice vooral met de bijpassende outfit!

 • Angelique 7 jaar geleden

  de zomer komt eraan en ik draag in de zomer veel witte kleding (het ad(b)sorbeert geen warmte). God heeft deze ladyphone voor me geschapen ;) hah. xxx

 • Marjolein 7 jaar geleden

  Zo voelt liefde op het eerste gezicht dus. Ik vind ladyphones vaak toch lompe dingen, maar deze maakt z'n naam helemaal waar.

 • Tiara 7 jaar geleden

  ik MOET die superleuke ladyphone hebben, want ik ben mobielloos =O.

 • Hanna 7 jaar geleden

  I want to be a sam-sungin' diva, with the phone to go along. I can't freakin' believe ya, that's why I made this song. White, shiny ladylike, and ur giving it away for free. And if ur for real anyways, u shoul give that phone to me! Now I'm dreaming about winning, and owning my own diva-sidekick. And about the beginning of a fashionable friendship with www.fashionchick!

 • Anniek 7 jaar geleden

  Ik vind de lady phone erg mooi maar ben verslaafd aan nokia....

 • Rosa 7 jaar geleden

  Ik wil het winnen, want hij is helemaal voor deze zomer, bij mijn nieuwe witte sleehakken en nude outfit! I am THE Samsung Diva :D

 • Kim 7 jaar geleden

  Ik heb 'm al! Maar het is een echte aanrader, super fijn toestel!