Nelly.com: Verslavend online shoppen

Lieve Nelly, sinds een halfjaar kan ik niet meer eten, slapen, werken, niks! Ik ben smoorverliefd en verslaafd als een junk! Je hebt mijn hart gestolen en mijn ogen geopend. Voordat ik jou leerde kennen gaf ik niet zo veel om online shoppen, maar jij hebt deze mooie wereld voor mij geopend en ik hoop dat we samen nog lang en gelukkig leven! Ik kan mijn liefdesverklaring niet langer voor me houden. Ik moet het kwijt: I LOVE NELLY.COM!

Nelly online shoppen
Nelly.com

Nelly.com online make-up shoppen

Met haar eindeloze voorraad van de meest fashionable items sleept Nelly.com ons overal doorheen. Kerst, Oud & Nieuw, de januari blues, er gaat geen moment voorbij dat we niet iets van deze Scandinavische webshop dragen. Nelly, wij mogen al Nelly zeggen, is on-trend, gedurfd, fashion forward en een stapje verder in modeland. Zonder deze online shop is Nederland maar een saai modelandje. 

Gelukkig is deze shop van alle markten thuis en kun je hier niet alleen je meest stylische outfit en mooiste pumps halen, maar ook je dagelijkse make-up artikelen en verzorgingsproducten krijgen. Bijvoorbeeld van Max Factor, Maybelline of het nieuwe merkje Viva La Diva. En het hoeft helemaal niet veel te kosten. Zeker niet na alle kortingen en acties die nog van de prijs af gaan. Nelly.com is mijn ultieme favoriet en hieronder staan mijn fashion favourites van deze heerlijke shop!

Fashion favourites Nelly.com

Rode broek Pepe JeansRode broek Pepe Jeans
NELLY.COM
€113,95

 Jeffrey Campbell Peeptoe

NELLY.COM
€158,90

Mascara Maybelline

NELLY.COM
€15,50

Enkellaars Nelly White Label
NELLY.COM
€89,95
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/796150-0026_3?$productOverview2$Glitter short Selected Femme
NELLY.COM
€39,50

Imitatie leren jurk

Sisters Point leren jurk
NELLY.COM
€59,95

Vila blazerVila blazer
NELLY.COM
€39,95
Envelope clutch Friis & Company
NELLY.COM
€57,50
 Nagellak Viva La Diva
NELLY.COM 
€5,95

Heb jij al wat geshopt bij Nelly.com? En wat zijn jouw favorieten? Deze week geeft Nelly.com 15% korting op het gehele schoonheidsassortiment. Kijk hier voor de Nelly.com kortingscode en bekijk alle producten van Nelly.com in de Fashion Finder.

liefs, Nanna , Fashion changes, but style endures.