Nagellak trends voorjaar 2012

Heb jij nog geen lakje op je nagels? Jammer, helemaal nu er zoveel leuke en creatieve nagellak trends op komst zijn. Voor ons gevoel heeft het voorjaar van 2012 de leukste nagellak trends tot nu toe. Leuke nail wraps, pastelkleuren, full-colour nails en andere eyecatching nagellakjes. Wij delen maar al te graag onze 5 favoriete voorjaarstrends.

Nagellak voorjaars trends 2012

De lieve pastelkleuren zien we al veel bij verschillende modetrends. Deze trend wordt natuurlijk ook doorgezet op de nagels. Kies voor mint groen, baby blauw of lila en combineer ze met dezelfde pastelkleur broek, T-shirt of blazer.

2012 is het jaar van de nagelgekte met de nieuwe en originele nail wraps. Nail wraps zijn een soort stickers op je nagel die je met warmte muurvast zet. Je hebt ze in alle soorten, maten en kleuren. Van grote bloemen en complete fruitschalen tot futuristische printjes. Chaotische nagels kun je ook creëren door het spatter effect toe te passen. Je blaast de nagellak dan door een plastic buisje op de nagels. Zo worden ze binnen no-time omgetoverd tot een waar kunstwerk waar spatkunstenaar Jackson Pollock nog een puntje aan kan zuigen.

Kun je niet uit al die kleuren kiezen? Dan zijn ombre nagels voor jou de oplossing. Je draagt dan 5 verschillende kleuren op één hand en per nagel wordt de kleur een tint lichter of donkerder. Voor iedereen die een meer basic lak wil, blijft nude en full-colour nagellak ook gewoon dit voorjaar.

Nagellak trend 1: Pastel kleurtjes

Bella Donna Lily Priti NYC
ZALANDO
€ 10,95
Susan Azalea Priti NYC
ZALANDO
€ 10,95
Bella Bluestar Priti NYC
ZALANDO
€ 10,95

Nagellak trend 2: Nail wraps

Nail Rock Tribal
ASOS
€9,36
Nail Rock Polkadot
ASOS
€9,36
Nail Rock Neon
ASOS
€9,36

Nagellak trend 3:  spatter effect & ombre nagels

Nails Inc John's Wood
  NELLY.COM
€ 18,50 € 9,50
Nails Inc Devonshire Row
    NELLY.COM
€ 18,50
 Nails Inc Brompton Place
    NELLY.COM
€ 18,50

Nagellak trend 4: full-colour

Ciaté Jewel
  HIP VOOR DE HEB
€ 11,95
Ciaté Sherbert Fizz
  NELLY.COM
€ 11,95
Ciaté Big Yellow taxi
  NELLY.COM
€ 11,95

Nagellak trend 5: nude nagels

Koh Plae Beige
  ZALANDO
€ 19,95
Roze nude nagellak Pieces
ZALANDO
€3,95
Weeping Birch Priti NYC
  ZALANDO
€ 10,95

Binnenkort zullen ook de Caviar Nails van Ciaté op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd. Dit zijn kleine bolletjes die je na het lakken op je nagels doet. Wij zijn er super enthousiast over! Nieuwsgierig? Check dan snel dit filmpje: The Caviar Manicure

Wij zijn benieuwd hoe jij denkt over de nagellak voorjaars trends. Welke trend vind jij helemaal geweldig?

liefs, Astrid 

Astrid  Postive thoughts, give positive things

Reageer