Beauty

Nagellak remover op? Deze middeltjes werken ook

Kristel, 01 januari 2018

Onverzorgde handen geven een slechte indruk als het gaat om hygiëne. Afgebeten nagels zijn een no-go en afgebladderde nagellak is al helemaal geen porem. Hoe moet dat als je geen nagellakremover in huis hebt?

Stel, je móet je nagellak eraf halen, maar er zit geen supermarkt of drogist om de hoek. Dan moet je toch echt een beetje creatief worden, want je kunt daarna niet met die afgebrokkelde nagels bij die belangrijke meeting aanschuiven... No worries! We got your back.

Zó kun je nagellak ook verwijderen


Je kunt natuurlijk het best je nagellak of gelnagels met nagellak remover verwijderen, maar als je het spul niet in huis hebt zijn er andere middeltjes die je kunt gebruiken voor hetzelfde klusje. Spuit bijvoorbeeld een beetje haarlak op je gelakte nagels, neem een tissue of wattenschijfje en voilà: in een handomdraai verwijder je de lak op je nagels. Ben je ook niet in het bezit van een busje haarlak? Dan is er een tweede optie die je, hopelijk, zeker weten wél in huis hebt: deodorant.

Deodorant is een prima middel om je nagellak mee te verwijderen. Spuit wat deodorant op een wattenschijfje, ga ermee over je nagels en verwijder zo de nagellak. Easy peasy lemon squeezy.

Zo, nu hoef jij je niet langer zorgen te maken over de vraag of je handen er wel of niet verzorgd uitzien voor die belangrijke afspraak. Oh ja! Vergeet niet om, na het in de weer gaan met haarlak of deodorant op je tere handjes, je handen in te smeren met een verzorgende handcrème.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer