Naar Solden in Antwerpen met NS Hispeed

Advertorial

365 dagen in het jaar sale? Niet in Antwerpen. Waar hier de gevels bijna constant korting schreeuwen, daar is het in België twee maanden in het jaar solden. De dagen zijn berucht om haar hectiek en hoge korting. Belgische modeliefhebbers nemen de eerste dag vrij en slaan hun slag bij de beste koopjes. Want als België korting geeft, dan doen ze het goed. En dat doen ze nu van 3 tot en met 31 januari.

ns hispeed

In high speed naar Antwerpen

Goede reden om eens naar deze prachtige stad af te reizen! En een wijze vrouw springt dan niet in de auto. Met NS Hispeed ben je in 1 uur en 12 minuten van Amsterdam in prachtig Antwerpen. Snel en comfortabel. Intercity Brussel of Thalys rijdt je zorgeloos richting Zuiderburen! En wie vroeg boekt is een fractie van de reiskosten per auto kwijt. Boeken kan namelijk al drie maanden van te voren! Een slimme meid is voorbereid en denkt nu vast na over een tripje tijdens volgende sale-periode van 1 juli tot en met 31 juli. Geen benzine verbruiken en geen parkeerplek betalen. Just sit back and relax. En nog zoiets fijns; je drinkt gewoon een cocktail tijdens je dagje weg. Ook dan rijdt NS Hispeed je met al je oneindige aankopen gewoon terug naar huis.

Neem - mits hij shopbestendig is - vriendlief mee naar ons buurland of boek dat hotel met vriendinnden. Niet alleen solden is de moeite; de historische stad is een droom om door te dwalen. Er zijn massa's kleine straatje, vintage winkeltjes en koffietentjes om te ontdekken. De Gouden Stadsfeestzaal mag je om haar looks niet missen. En natuurlijk neem je een bezoekje aan het frietkot toe.

Tenue de solden

Cheap monday Jeans Slim black shade JEANSCheap Monday Men at Work
€ 59,99
Nike Air Pegasus+ 30 Shield Women's Running ShoeNike Nike
€ 120,00
Second Female Mantel ZwartSecond Female Zalando
€ 199,95 € 59,95
My Paper Bag Tassen Original CognacMy Paper Bag JeansOnline
€ 129,95
Thank God I'm FabulousModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95
Beauty UK Lipstick - No. 16 Pink My RideBeauty UK The Make Up Spot
€ 1,99

Wat tip jij voor een bezoekje aan Antwerpen?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Sylvana 3 jaar geleden

    Afgelopen 3 januari naar Antwerpen gegaan tijdens de Solden, was echt mega-druk! Maar goed dat wist ik van te voren natuurlijk. Inmiddels weet ik alle leuke winkels en steegjes en cafeetjes te vinden!

  • Melissa 3 jaar geleden

    Ja! Vind ik echt leuk!!!!