Musthaves: Zachte pastelletjes en zoete softies

Black and blue, mijn kast hangt er vol mee. En niet alleen mijn kast. De hele Fashionchick redactie vult haar garderobe met deze heerlijke winterkleuren. Maar zoals we vorige week met de Winter Colorblocking al lieten zien, hoeft het in de winter niet alleen maar donkere kleuren te zijn. Niets fijner dan donkere dagen te lijf gaan met lichte kleding.

Sprookjeswereld vol pastel

Soms zijn het van die dagen; Koud, nat en grijs wachten op je in de boze buitenwereld als jij je veilige paleisje verlaat. Op die dagen zou je het liefst in een sprookjeswereld vol pastel, zachte stofjes en cupcakes onder dompelen. Een wereld van kussengevechten in zijden pyjama’s en pluizige sokken. A girl can dream. Iedereen heeft wel een behoefte aan zoete kleding waar het glazuur van je tanden van springt. Onze musthaves hebben daarom deze week een heerlijk zacht randje en dito kleur. Het aller-fijnste is: deze kleuren draag je ook nog in de lente.

Zachte pastelletjes en zoete softies

Strikjestop ICHI

WELIKEFASHION.COM
€29,95

Oorbellen met veertjes
MIPPIESWEBSHOP.COM
€82,00

Sokken Maison Scotch

DENIMPLUS
€19,95

Modström blousejurkje

WELIKEFASHION.COM

€64,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...
COMPLEET VERLIEFD... 
MUSTHAVES!!

Cashmere trui
9STRAATJESONLINE
€133,00

Kort Vero Moda blazertje

ZALANDO
€54,95

Hemdje Rituals
WEHKAMP
€27,90

Fake fur sjaal Zoi

SHOEBY
€10,00

Wollen Brooker shorts

WEHKAMP
€12,50

Nude pump Unisa

SHOEMIXX
€99,95

Rituals hipster
WEHKAMP
€12,95

In de opmaat naar de lente combineren wij de pastel alvast met wolletjes en warme bontjes. Welk van deze zachte modesnoepjes hang jij het liefste in je kast?

liefs, Marlies Bax,