Musthaves: Winterlaarzen bij Omoda

Ook zo lekker in het zonnetje gezeten, afgelopen weekend? Het is bijna niet voor te stellen dat vorig jaar rond deze tijd de sneeuw al begon te vallen. Zodra die tijd aanbreekt, heeft iedereen zijn eigen manier om de winter door te komen. De één gaat voor snowboots, de ander voor een elegante leren laars, of misschien een bontgevoerd enkellaarsje. Welke van de bovenstaande keuzes je ook maakt, bij Omoda vind je gegarandeerd iets om fashionable de winter mee door te komen.

Omoda laarzen

Het is dan ook geen verrassing dat de musthave van deze week winterlaarzen zijn! Eén van onze favoriete plekken om voor winterlaarzen te shoppen is de online shop van Omoda. Voor wie Omoda nog niet kent: Omoda is een schoenenshop met meer dan 140 merken, waaronder ook een eigen merk met superhippe kwaliteitslaarzen. Nu staat de winter echt voor de deur, dus als je nog geen goede winterlaarzen hebt, is dít het moment om ze aan te schaffen. Gelukkig gaat dat makkelijk en snel als je bij Omoda bestelt. Je krijgt je bestelling binnen drie dagen thuisgestuurd.

Kelim boots

Je kent ze vast wel, de kelim boots. De laarzen zagen we deze zomer al voorzichtig voorbij komen met blote benen, maar worden deze winter ook opgepakt nog meer fashionchicks. Deze laarzen herken je aan de kleurrijke stoffen bovenkant en een leren onderkant. De naam ‘kelim boots’ komt van kelims, handgemaakte tapijten van Oosterse afkomst die worden gebruikt voor de bovenzijde van de laarzen. De vrolijke laarzen zijn eigenlijk allemaal uniek, doordat bij iedere laars een ander stukje tapijt gebruikt wordt. Ook bij Omoda hebben wij superleuke kelim boots gespot, echte musthaves!

winterlaarzen van omoda


Laarsje met gewoven stof
€109,95
(O MODA)


Zwarte hoge laars

€159,95
(O MODA)


Taupe platte laars

€149,95
(O MODA)


Laklaars met hak

€159,95
(O MODA)

musthaves

Zucht, Hebben...
Compleet verliefd...
Musthaves!!


Bikerboots met bontvoering
€139,95
(O MODA)


Enkellaarsjes met veters

€139,95
(O MODA)


Bruine platte laars

€119,95
(O MODA)


Enkellaars met voering

€99,95
(O MODA)

 
Enkellaarsjes, Guess
€254,95
(O MODA)

 

Kelim boots
€99,95
(O MODA)


Enkellaarsjes, Guess
€244,95
(O MODA)

Heb jij de perfecte winterlaars al gevonden? Je vindt nog véél meer schoenen van Omoda in de Fashion Finder!

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.