Musthaves: Winter accessoires

Alle truien trends zijn besproken en de perfecte winterjas is gevonden. Wat is er nog over? Geen winter zonder sjaals, wanten, mutsen en lekkere dikke sokken. Je kunt wel jezelf in een dikke winterjas hijsen, maar zonder handschoenen blijven je vinger je het gevoel geven dat ze elk moment af kunnen breken. Winter accessoires maken een winterjas af. En het leukste is dat je halverwege de winter gewoon voor een heel andere look kunt gaan door een nieuwe muts of sjaal aan te schaffen. Dat is toch goedkoper dan nog een winterjas in je kast hangen.

Deze winter zien we veel bont in de winter accessoires. Of dat nou fake of the real thing is, bont houdt je altijd lekker warm. Andere trends die voorbij komen zijn Noorse printjes, sterrenprint en natuurlijk de poncho. Onze favoriet, de colsjaal, is ook nog steeds prominent aanwezig deze winter. Wij zochten voor jou een paar goede winter accessoires om je outfit mee af te maken.

Winter accessoires: Mutsen, sjaals en wanten online

Wanten, FAB.
€49,00
(Hip voor de heb)
Bontmuts, Gaastra
€55,95 €39,16
(de Bijenkorf)
Geruite poncho
€69,95 €48,96
(de Bijenkorf)
Gele Nelly sjaalGele sjaal, Dixie
€45,50
(Nelly.com)

musthaves

Zucht, Hebben...
Compleet verliefd...
Musthaves!!

Noorse wanten, s.Oliver
€19,95
(Otto)
Gestrikt, Friis & Company
€28,75
(Jewelz)
Wollen baret
€14,95
(de Bijenkorf)
Sok met knoop, Pieces
€9,90
(Kolibrishop)
Zilveren pailletten baret
€16,95
(ModeMusthaves)
Grijze colsjaal
€19,99
(Otto)
Handschoen, Minna Parikka
€139,95 €104,95
(Zalando)

Muts, sjaal of wanten. Wat is jouw favoriete winter accessoire? Je vind alle musten, sjaals en wanten natuurlijk in de  Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.