Musthaves Voorjaar 2009

Een nieuw jaar met overal berichten over de kredietcrisis. Niet echt iets om vrolijk van te worden, maar gelukkig is een nieuw mode seizoen begonnen om je een beetje op te peppen! Met de volgende musthaves zie jij er dit voorjaar onbetaalbaar uit en kun je zo even je geldzorgen vergeten.

Ook dit seizoen haalde verschillende ontwerpers hun inspiratie uit Afrika. En terecht want op dit continet is een schat aan cultuur en natuur te vinden. De printjes en de modellen van veel kleding zijn hier dan ook op geïnspireerd. Deze musthave combineer je met: Spijkerbroek of een legging, pumps of stoere boots.

Eigenlijk mag alles over the top dit seizoen. Je oorbellen draag je groot en mogen overal bij.  Deze musthave combineer je met: Alles!

>Oorbellen via Accesoires EUR 21,50

Alles mag opvallen dit voorjaar! En dan kan je tas natuurlijk niet achterblijven. Dit seizoen valt je tas niet meer op door de grote, maar door de decoratie. Gekke vormen maar ook een praktische tas als deze, met een opvallende print. Deze musthave combineer je met: Alles kan! 

Volume is “in” dit seizoen. En brede schouders zij terug en daarmee dus ook de schoudervulling. Hippe jasjes met veel vorm zijn zeker het aanschaffen waard.
Deze musthave combineer je met: Jeans, rokjes en shorts.  

Ook om je nek mag je jezelf optimaal versieren komend seizoen. Met een opvallende ketting (of meerdere) maak je een statement. En je outfit maak je op deze manier gelijk fashion-proof.  Deze musthave combineer je met: Een niet al te drukke top, dan springt je ketting er nog meer uit

> Ketting via Fiva EUR 99.00

 

Hoedjes in gekke vormen en kleuren werden al veel gespot tijdens de grote modeshows. Natuurlijk heb je wel veel lef als je in het dagelijks leven met een enorme hoed door het leven gaat. Maar met een bescheiden exemplaar kan je al fijn een bad-hair-day verbergen.  Deze musthave combineer je met: Een slecht kapsel of regen.

Jeans zijn populairder dan ooit! Nu ook rokjes, jurkjes en jasjes in jeansuitvoering. Maar de spijkerbroek is toch bij veel van ons fashionchicks favoriet. Een fijne uitvoering is dit seizoen de boyfriend-look jeans. Natuurlijk kan je deze uit de kast stelen van je lover, maar om ruzie te vermeiden kan je er misschien beter zelf eentje kopen. Deze musthave combineer je met: Blouses en colbertjes.

>Jeans van B.C.S. via Conleys EUR 135.00

 

Een broek die hip is en lekker zit. Dit seizoen is het gelukkig mogelijk. Op de catwalk zagen we zelf glimmende pyjama broeken langs komen. Ook een broek van jogging stof met een laag kruis heeft een extra hoog comfi-gehalte. Aantrekken dus! Deze musthave combineer je met: Jasjes, bloesjes en truien.

>Broek van Aaiko via We Like Fashion EUR 49.95 

Overal op de catwalk gespot: Stevige pumps met torenhoge hakken. Pumps met bandjes en versieringen in alle kleuren van de regenboog, alles kan. Maar natuurlijk ook hoge stappers als deze die makkelijker te combineren zijn.Deze musthave combineer je met: Jurkjes, rokjes of jeans.

>Pumps van Bronx via Wehkamp  

Printjes blijven in. Dit seizoen is ook de grafische print weer aanwezig maar nu nog meer, nog drukker en in combinatie met nog meer printjes. Deze musthave combineer je met: Nog meer printjes dus! 

>Shirt van Zoo York via Fresh Cotton EUR 27.50  

Veel (web)shop plezier!

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Eva 8 jaar geleden

  The boyfriend look broek zijn zo geweldig ik jat er gewoon een keer bij me broer eentje weg:$ en de chill broek zit er zo chil uit(L)

 • Jet 8 jaar geleden

  Leuke mode, laat t voorjaar maar komen!

 • Nicky 8 jaar geleden

  Dat jurkje met die Afrikaanse style, Geweldig!

 • Mieke 8 jaar geleden

  Ik vind de pumps met hoge hakken echt super!!!