Musthaves: Vesten

Onze partners in crime de komende weken; vesten. Zon, regen, storm. Het weer is de komende tijd onzekerder dan een fashionista op haar eerste paar sky high stilettohakken. Het vest is dan een musthave. Bij een onverwacht koufront trek je hem gauw aan, bij een heerlijke nazomerzonnetje verdwijnt hij net zo makkelijk in je tas.

De vesten van het najaar 2012/2013 zijn lekker oversized. Wij zien onszelf al helemaal wegkruipen in één van deze wolletjes met een grote kop chocolademelk. Combineer deze vesten met een skinny jeans om niet helemaal te verdwijnen in je outfit. In de nazomer mix je een grof en groot vest met een jurkje en pumps. Een outfit to die for. Natuurlijk blijven de dunne vestjes een uitkomst als je nét wat warmer gekleed wilt gaan. Je draagt ze perfect onder een jasje.

Een vest mag in geen kast missen. Wij helpen jullie op de online vesten zoektocht met een selectie van onze favoriete vesten. Dit zijn dé musthaves!

Musthaves van de week: Vesten online

Oversized vest New Look
V&D
€39,99
Vestje Mango
WEHKAMP
€29,95
Gebreid vest Esprit
SANS ONLINE
€99,95
Studded cardigan
MODEMUSTHAVES
€74,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...

COMPLEET VERLIEFD...

MUSTHAVES!

Two tone vest Mango
WEHKAMP
€29,95
Vest Matthew Williamson
ZALANDO
€419,95
Studio Jux vest
WEHKAMP
€110,00
Vestje Vero Moda
ZALANDO
€24,95
Biker vest Bench
ZALANDO
€69,95
Vest Stefanel
ZALANDO
€128,95
New Look vest
V&D
€22,99

Welke van deze warmhouders is je favoriet? Je kast klaarmaken voor het najaar doe je natuurlijk in de Fashion Finder. Daar vind je nog veel meer vesten.

liefs, Marlies Bax,