Musthaves: Pantoffels

De negatieve cijfers zijn gesignaleerd op onze thermometer. Het ijs ligt weer op de auto's als we 's ochtends ons huis uit stappen. Het is nu echt zo ver. De pantoffels mogen weer uit de kast! Het is een heerlijke guilty pleasure om onze high heels uit te schoppen en in een paar gestipte, gestreepte of pluizige pantoffels te steken. Even geen knellende schoenen! Het warme wol knuffelt je voeten en brengt je ijzige teentjes weer op temperatuur.

Er is weinig erger dan 's ochtends in het donker je bed uit stappen en torenhoog kippenvel krijgen door de in en in koude vloer. Een paar pantoffeltjes naast je bed en deze verschrikking is verleden tijd. Wij zijn gek op de half hoge gebreide sloffen. Met Noorse print, strikjes of bolletjes, het maakt niet uit! Allemaal hebben ze ons hart gestolen deze winter. Pantoffels maken een koude morgen beter. Pantoffels zijn er in alle soorten en maten. Als lage ballerina’s, instappers, enkelpantoffeltjes en kneehigh slopsloffen. Kies jouw favoriet en shop hem online.

Musthave Pantoffels online


Slof met bloem, Odeon
€24,90
(Kolibrishop)

Noorse print, Odeon
€29,90
(Kolibrishop)

Slof, Mimic Copenhagen
€24,90
(Kolibrishop)

Slipper, Ruby Brown
€34,95
(Sarenza)

musthaves

Zucht, Hebben...
Compleet verliefd...
Musthaves!!


Stippen print, Giesswein
€43,00
(Sarenza)

Slipper, Ruby Brown
€39,95
(de Bijenkorf)

Pantoffels, Rubu Brown
€34,95
(Sarenza)

Gebreide sloffen
€25,00
(de Bijenkorf)

Instapper, UGG Australia
€109,95
(bySmits)

 

Pantoffels, Vans
€39,90
(Sarenza)

 

Suède slof, Marc O'Polo
€79,90
(de Bijenkorf)

Met pantoffels kun je ongeneerd los gaan met patroontjes en bontjes. Wie nog geen heerlijk paar in de kast heeft staan, vind nog meer pantoffels online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.