Musthaves Najaar 2008

Een nieuw mode seizoen betekent niet alleen een frisse start in de winkels maar ook in jouw eigen kledingkast! Je virtuele kast maar ook die altijd te kleine echte kast! Maar voor deze musthaves wil je wel even wat opruimen om plaats te maken. En wat is volgens jouw dit seizoen een echte musthave?

MUSTHAVES NAJAAR 2008

Super handig voor de overgang naar de (bbbrrrr moet er nog niet aan denken) winter is een stoer tussen-de-seizoenen-door jasje! Koop hem in leer, een printje (ruitjes!) of ga voor een makkelijk te combineren effen jasje als deze.

De nieuwe sieraden van dit seizoen lijkt voornamelijk zo uit het juwelen kistje van je oma te komen. Dit seizoen ga je voor ouderwetse “kroonluchters” in je oren en stijlvolle antieke ringen. Ook dit geweldige armbandje past helemaal bij de ouderwetse feel van de sieraden van nu!

Ook dit seizoen gaan we weer massaal voor tuniekjes en blouses. Met lekker veel lagen en versiersels. Je kan gaan voor een effen model, een impressionistisch printje of als je er nog niet genoeg van kan krijgen een lief bloemenprintje.

Bah! Nog even en we zitten weer met sjaal en handschoenen op de fiets! Gelukkig schrikt dit beeld veel minder af als je de geweldige lederen handschoentjes in verschillende collecties ziet. Lang, kort en in allerlei kleuren. Zo komt die herfstdip niet zo hard aan!

Het goede nieuws voor alle Fashionchicks die niet gezegend zijn met ellenlange dunnen benen is waarschijnlijk al bij je aangekomen! De flared leg jeans en de boot-cut jeans zijn terug. Dankjewel najaarsmode!

Als tegenhanger voor de enkellaars, dit seizoen extreem lange laarzen. Zelfs tot over de knie en op dijhoogte is veel gespot op de catwalk. Wel weer lastiger met dikke kuiten, maar kan je het wel hebben, go for it!

Nieuwe collecties, nieuwe tassen! Heerlijke nieuwe exemplaren zijn overal op het internet te vinden. Om hebberig van te worden.  Nog steeds favoriet zijn de grote handige tassen waarin je ontzettend veel in kan meeslepen!

Nu nog te gebruiken als een soort jasje als het niet al te koud is, en straks als vest met een jeans of als jurk met legging of maillot. Heerlijk die lange vesten. Als je er nu al een scoort kan je hem al gelijk gebruiken dus! 

Veel plezier met (web)winkelen!

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Nadia 8 jaar geleden

  Die handschoenen zijn idd leuk !

 • Hermien 8 jaar geleden

  ik ben fan van de handschoentjes. Ik ga op zoek naar mooie stijlvolle, al denk ik niet dat leer erin zit, meestal een beetje te prijzig. Maar een klassiek modelletje in een ander materiaal is ook prima. DE lange vesten vind ik ook tof, maar degene die ik gepast heb, trok ik in 2 seconde weer uit. Met mijn lengte flatteerde ie niet echt. Maar ik waag nog wel een keer een hoopvolle poging, we zullen zien:P

 • Mieke 8 jaar geleden

  Leuk die leren handschoentjes in allerlei kleuren!

 • Rosa 8 jaar geleden

  Leuk! Ik vind die lange vesten echt zoo heerlijk!!