Musthaves: mode met studs

Een grote trend deze zomer maar vooral ook aankomende herfst zijn de studs. Jassen, tops, shorts maar ook accessoires zijn tegenwoordig niet compleet zonder onze glimmende vriendjes erop. Het is natuurlijk erg leuk om zelf te knutselen en plakken maar voor de mindere crea bea's onder ons, zoals ik, zijn de leukste items met studs gewoon te vinden op Fashionchick.

in love with studs

Het is niet zo dat deze trend ineens op is komen zetten. Al langer zijn studs erg populair, maar nu staan ze toch wel erg in de schijnwerpers. Langs boordjes, in je oren, op je schouders en broekzak, rondom manchetten, in de taille of om je vinger, nek of pols. We kunnen er echt niet meer omheen.

De studs zijn hot... en dat hebben we vooral te danken aan het modehuis Balmain. Zij weten ons elke keer weer fashionable te verrassen. In het verleden lieten ze ons kennis maken met de flag print en de statement shoulders. Steeds verbreden ze onze fashion mind met de meest hippe trends. Zeg nou zelf, welke Fashionchick loopt nou niet warm voor de shiny of metallic studs op dit moment!?

musthaves van deze week: Mode met studs

Clutch FAB
DIVA
€129,00
Cowboylaars
DICAPOLAVORI
€169,95
Hoesje FAB
BIJENKORF
€36,95

Riem Cowboysbelt
FABRIQ

€34,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...

COMPLEET VERLIEFD...

MUSTHAVES!

Sleehak
NELLY.COM
€74,95
Blouse
DRESS REPUBLIC
€34,95
Bootie Jeffrey Campbell
NELLY.COM
€247,95
Clutch Black Lily
ZALANDO
€79,95
Top Michael Kors
ZALANDO
€109,95
Studded Duffle Bag
MY NEW BAG
€59,95
Short Glitz & Glam
RESTYLE FASHION
€79,95
Armbanden
ASOS
€34,56
Top Radical
LABEL54
€69,95
Gilet Urbancode
ZALANDO

€ 324,95 €259,95

Deze studs zorgen voor een stoer uiterlijk en wij houden er wel van. Zolang het maar niet té wordt. Dus overdrijf niet te veel want dan verander je snel in een Fashion Victim. Less is more! Wat vind jij van deze trend?

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!