Musthaves: Minimalistische mode

Let's go minimal! In de zomer van printjes, neon en ander opvallend modegeweld, kun je af en toe wel een rustpuntje gebruiken. Back to basic. Minimalistische mode is dan je uitkomst. Strakke designs, simpele vormen en egale kleuren vormen de basis deze stroming die vooral in een zakelijke outfit goed tot zijn recht zal komen.

Voor een goede minimalistishe look wil je investeren in items. Hoe strakker de outfit, hoe hoger de kwaliteit van je kleding moet zijn. Laten we duidelijk zijn; Minimalisme is zeker niet saai. Pak een zomerkleur en giet hem in een strak "jasje" voor een frisse look. Ook prints kunnen. Je bent hier wel beperkt tot rustige, grafische prints. Keep it clean! Ook met two tone kun je spelen. Een goede blazer is uiteraard onmisbaar. Accessoires in de minimalistische mode zijn hoe strakker, hoe beter. 

In de zomer kunnen werkdagen waar zakelijke kleding verwacht wordt, niet altijd even comfortabel aanvoelen. Met een minimalistische outfit kom je de zakelijke zomer door. Kies bijvoorbeeld een mooi gesneden jurkje gecombineerd met een grote, simpele, zilveren ring en een strakke tas. Heel gepast, fashionable en ook nog zomers.

Musthaves Minimalistische mode

Zijden jurk EKYOG
BRANDMISSION
€189,00
Pieces armband
MEN AT WORK
€12,99
Shopper Mango
V & D
€19,95
Peep toe pump
ASOS
€24,44
musthaves

ZUCHT, HEBBEN...
COMPLEET VERLIEFD... 
MUSTHAVES!

Jumpsuit Tony Cohen
9 STRAATJES ONLINE
€99,90
Ring Fashionnology
9 STRAATJES ONLINE
€75,00
Witte top Mango
WEHKAMP
€24,95
Blazer Vila
SANS ONLINE
€69,95 € 54,95
T-shirt Mango
WEHKAMP
€9,95
Sandaaltje Vagabond
SARENZA
€65,00
Shorts Vero Moda Very
WELIKEFASHION.COM
€134,95

Wordt dit voor jou een een minimalistische zomer?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sharon 5 jaar geleden

  heerlijk jumpsuitje van Tony cohen

 • lida 5 jaar geleden

  leuke sandaaltjes!!

 • Hannah 5 jaar geleden

  Die sandaaltjes (Aah')

 • Fabienne 5 jaar geleden

  Oe Sandaaltje Vagabond vind ik echt super gaaf!

 • Margreth 5 jaar geleden

  Dat jurkje en die armband, zie er mezelf zo mee weglopen! Eigenlijk best raar, ik draag nooit minimalistisch.. Dus dankzij dit artikel heb ik weer een paar nieuwe ideetjes, thanks!:)

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Love Mango :)!

 • Mireille 5 jaar geleden

  Die jumpsuit vind ik heel erg mooi. Die zou ik zo kopen. Niet voor m'n werk, want mijn werkkleding zijn alles behalve mooi. Oude kleren, jasschort eroverheen en werkschoenen (supermarkt). Dus dan loop ik privé er heel wat netter bij. Mooie pumps onder die jumpsuit. Schitterend outfit!!

 • Ellen 5 jaar geleden

  Leuk!