Musthaves: Klassieke hoeden

Klassieke hoeden uit de garderobe van de jaren 60 en 70 zullen dit jaar een bron van inspiratie zijn voor het modewereldje! Wij vinden dat hoedjes niet alleen hun comeback moeten maken op de catwalk, maar ook meer terugen moeten komen in het straatbeeld. Er zijn zoveel mooie hoeden, waarom zouden we deze in de winkels laten verstoffen, terwijl ze onze outfits compleet en classy kunnen maken?

Hoeden terug van weggeweest

Je schrikt ervan als je weet hoeveel verschillende leuke en speelse hoeden er wel niet zijn. Een aantal echte klassiekers onder de hoeden zijn de baret, de deukhoed en de flaphoed. De baret is hét nationale hoofddeksel van Frankrijk. Met dit mutsje kies je voor een Franse en liefelijke look. De baret is super leuk te combineren bij een trenchcoat en ook in de lente kun je deze zonder enige problemen dragen. De Rolls Royce onder de hoeden is de Barsalino, ook wel de deukhoed. Supertrash en Zara kwamen afgelopen najaar al met een aantal van deze stoere, sexy hoedjes. Hij is zonder enige twijfel een echte musthave! Jennifer Lopez sierde een aantal jaar geleden al haar fraaie gezichtje met de geliefde flaphoed. De benaming ‘’flaphoed’’ is een stuk minder charmant dan de looks die hij je geeft. Deze verleidelijke hoed met gestifte lippen geven je een chique uitstraling.

Naast deze klassiekers zijn er natuurlijk nog veel meer fashion hats zoals de aviator muts, de pet, de bontmuts en de rotanhoed. Oftewel, genoeg mogelijkheden. Dus meiden stap af van de basis en ga voor een complete look!

Musthave Hoeden

Day wool hat

ZALANDO

€119,95 €84,95

Supertrash Abelly hat

NELLY.COM

€59,95

Newsgirl Cabbie

MEN AT WORK

€34,99 €14,99

Wollen baret

WE

€19,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...

COMPLEET VERLIEFD...

MUSTHAVES!!

Billabong hoed

KOLIBRISHOP

€34,95

DeukhoedWollen hoed

UNLIMITED FASHION

€59,95 €29,95

BontmutsPrice Natasha hat
 NELLY.COM
 €17,95

Straw Summer Trilby

NELLY.COM

€37,50

Hat Page Blue

WELIKEFASHION.COM

€19,96

Vans Set Sail hat

KOLIBRISHOP

€34,90

Timberland Quilted hat

BY SMITS

€49,95

 

Hoe denk jij over het dragen van fashionable hats? Heb jij een voorkeur voor een bepaalde hoed of is het totaal niet jouw ding? Laat het ons weten en reageer!

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things