Musthaves: Fashionable badpakken

We horen jullie hier bijna denken: "Fashionable badpakken? Wat is dat voor een contradictie?" Maar nee. Het kan. Het badpak is back! Langzaamaan duiken er steeds meer one-pieces op voor Fashionchicks als wij. Het badpak met vernieuwd receptuur, heeft een trendprintje, vleugje retro en cut-outs.

Het is geel, rond en hangt in de lucht? Wie weet wat het is mag het ons vertellen. Wij zijn dat ding daar ondertussen wel een beetje vergeten. De bikini's die wij driftig online shopten in de lente, liggen nog maagdelijke schoon in de kast. Gelukkig trekken we binnen enkele weken naar tropische oorden, bounty eilanden en verschalken ons aan cocktails en andere smakelijke locals. Met een badpak in de koffer dus. Want toen celebs als Beyonce plots gespot werden in monokini of badpak en Hunkemöller plots mooie one-pieces in de collectie stopte, toen konden we niet meer om het badpak heen.

Denk jij na twee alinea's nog steeds dat het badpak puur functionele badmode is? Dan hopen wij je toch met deze 11 musthave badpakken te overtuigen.

Musthaves: Badpakken

Beach Panties badpak
ZALANDO
€99,95
Shiwi semikini
NECKERMANN
€29,95 €14,95
Badpak Esprit
ZALANDP
€49,95
Monokini Vitamin AMonokini Vitamin A
NELLY.COM
€104,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...
COMPLEET VERLIEFD...
MUSTHAVES!

Shiwi semikini
NECKERMANN
€29,95 €14,95
Badpak Beach Wave
WEHKAMP
€42,95
Semikini Beach Wave
WEHKAMP
€34,95
Badpak OndedaMar
LITTLE SOHO
€94,95
Badpak Beach Wave
WEHKAMP
€42,95
Shiwi semikini
NECKERMANN
€29,95 €17,95
Friis & Company badpak
WEAR FOR LOVE
€39,95

Deze badpakken zijn toch bounty-eiland-waardig? Meer fashionable badpakken vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,