Musthaves: designergoodies en budgetversies

Eens in de zoveel tijd, iets vaker dan ik durf toe te geven, huppel ik bij de Bijenkorf de Mulberry-store binnen om die mooie tassen te bewonderen. De dame achter de counter vraagt me altijd vriendelijk of ze me kan helpen. "Ja. Hoeveel kost de Alexa? 1160 euro? Ja, mooi. Ja, ik wil hem wel even proberen."

Daar sta ik dan voor de spiegel met een prachtige kalfsleren Alexa-tas. Hij staat me goed, hoor. Maar 1160 euro? Dat komt wel gevaarlijk dicht bij een maandsalaris (ik verklap niet on which side of 1160). Ik weet ook wel dat het belachelijk is om zo veel uit te geven aan een tas, vooral voor iemand die niet bepaald rijk is. Wat is dat toch met vrouwen en dure merken? Móet het echt die Alexa zijn, ook al koop je een vrijwel identiek exemplaar voor 'n prikkie? Misschien is het tijd dat we ons daar overheen zetten. Als je 'n dikke vette bankrekening hebt: good for you. Zo niet, dan moet je gewoon genoegen nemen met een fijn staaltje subtiel plagiaat.

Omdat het thema op Fashionchick deze maand verleiding is, laten we ons verleiden om af en toe nog naar de Bijenkorf te gaan om te doen alsof we het kunnen betalen. Maar omdat we ook wel graag eten, onze huur en onze telefoonrekening betalen, zoeken we even wat alternatieven die vriendelijker zijn voor je (designer)portemonnee.

Copycat Musthaves


Trelleborg, Sylvian Heach

€78,95
(Welikefashion.com)

 

Alexa, Mulberry

€1.160,00
(my-wardrobe.com)


Zhob, Nelly Shoes

€39,95
(Nelly.com)


YSL-kopie, ModeMusthaves

€39,95
(Modemusthaves.com)

musthaves

Zucht, Hebben...
Compleet verliefd...
Musthaves!!

Foxy, Jeffrey Campbell

€158,95
(Nelly.com)


Enkellaarsje, Missoni

€444,00
(my-wardrobe.com)


Enkellaarsje, Nelly Shoes

€76,95
(nelly.com)


Birkin-kopie, Modemusthaves

€99,95
(Modemusthaves.com)

Wat vinden jullie van designer knock-offs? Een goede uitkomst of een fashion faux pas?

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.