Musthaves: de leukste winterlaarzen

Regen, storm, kou, we ontkomen er niet meer aan. Natuurlijk gaan wij dit weer trotseren met de leukste winterlaarzen. Weer of geen weer, met een lekker warm paar laarzen kun jij alles aan. Ook al puilt je kast helemaal uit van de schoenen, wij vrouwen maken wel plaats voor onze nieuwe aanwinsten. Minder blij worden we als we ons banksaldo zien dalen, maar grote vreugde voelen we als we met nieuwe laarzen kunnen paraderen. Deze misdadigers van onze portemonnee maken dus je dag weer helemaal goed.

Dit najaar zijn er winterlaarzen in allerlei leuke varianten te vinden. De cowboylaars mag nog steeds, de studs worden alsmaar populairder en elk merk heeft tegenwoordig wel een regenlaars in het assortiment. De sneaker sleehak maakt op dit moment echt zijn intrede, ze waren er al een tijdje maar het duurde even voor de echte doorbraak er was. Toch zorgen ze voor zowel liefde als onrust... you love it or you hate it.

Musthaves van de week: de leukste Winterlaarzen

Sendra Laars
WAARDIJK
€229,00
Jeffrey Campbell Starbust
NELLY.COM
€249,95
Laarsje Vinnette
NELLY.COM
€39,95 €19,95
Blink enkellaarsje
WEHKAMP
€70,00

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...

COMPLEET VERLIEFD...

MUSTHAVES!

Guess Wedge sneaker
OMODA
€194,95

Even & Odd

ZALANDO
€49,95

Snowboot
CAFE MODA

€49,90 €25,00

Laars Betty London
SPARTOO
€119,00
Laarsje Betty London
SPARTOO
€68,99
Sacha leren enkellaars
WEHKAMP
€99,95
UGG Australia Regenlaars
BIJENKORF
€129,95

Vind jij de winter al minder vervelend als jij deze leuke laarzen aan kan? Zitten jouw favorieten laarzen er niet bij? Kijk dan snel in de Fashion Finder en spot jouw musthave winterlaarzen.

liefs, Stefanie Kasdiran,