Musthaves: Biker boots

Voor de winter van 2011/2012 hebben wij weer veel stoere biker boots gespot op de catwalk. Als we het over een musthave hebben dan mogen deze stoere motorlaarsjes niet ontbreken. Je hebt verschillende leuke varianten, zoals de ruige biker boots met een ketting eraan, biker boots met studs, korte cowboylaarzen en sheepskin gevoerde warme boots van UGG Australia.

tips om je biker boots te combineren

De biker boots zij heel makkelijk te combineren onder een jurkje, met een spijker shortje (met maillot, het blijft winter) of met een skinny jeans. De outfit wordt nog stoerder als het shortje of je jeans een beetje een versleten look heeft. Gaten, scheuren, vlekken en rafels maken een gewone jeans net even wat stoerder en dit past perfect bij de musthave van deze week: biker boots! 

Sterren als Kate Moss, Rachel Bilson en Jessica Biel zijn al fan van biker boots en zij worden regelmatig gespot met deze laarzen aan hun voeten. Ben jij voor deze winter nog op zoek naar deze musthave? Wij hebben de leukste biker boots voor je op een rijtje gezet!

biker boots online

 

Biker boots, SuperTrash
EUR 149,95
(SuperTrash) 


Biker boot, UGG Australia
EUR 294,00
(My Wardrobe) 

 

Bikerlaarzen
€51,99
(3 Suisses)

 

Biker boots, Ash
€241,95
(van den Assem)

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...
COMPLEET VERLIEFD... 
MUSTHAVES!!

 

Studs boots, Ash
€284,00
(Hypebazaar)

 

Biker boot, Sendra
EUR 199,95
(van den Assem) 

 

Biker boot, Valensi
EUR 80,00
(Sarenza)

 

Bootie
EUR 60,00
(Cafe Moda)

 

Luipaardprint boots, Sendra
€289,95
(van den Assem)

 

Western boot, Bronx
€99,00
(Shoemixx)

 

Boots, Bronx
€89,95
(Zalando)

Voor iedereen die ook nog een paar van deze stoere laarzen in haar kast wil zetten, hebben we nog meer  bikers boots online in de Fashion Finder. Heb jij al de perfecte biker boots gevonden?

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!