Musthaves: 50 tinten roze

Als een babymeisje geboren wordt, je favoriete make-upnuance en de kleur die onlosmakelijk is verbonden met Barbie. Roze! Fuchsia, neon, knal, oud, licht, donker. Het zijn allemaal verschillende tinten van de modekleur waar we jaren jonger al dol op waren. Dit seizoen mogen de liefhebsters van deze lieflijke kleur op hun roze wolkje gaan zitten, want pink is back.

vijftig tinten roze

We hebben roze gespot op de catwalk bij Christian Dior, Giorgio Armani en Viktor & Rolf (resort 2013), maar ook het najaar 2012/2013 bekijken wij vrouwen een beetje door een roze bril. In de nazomer kun je nog even vasthouden aan pastelroze in de mix met mintgroen en spijkerstof. In het najaar dragen wij onze nieuwe lievelingscombinatie poederroze en donkerrood. Een neon detail in combinatie met zwart blijft een oude vertrouwde succescombinatie.

En zijn zoveel tinten roze dat ook jij vast een klein vleugje roze in je hart kunt sluiten. Deze musthave trend is echt niet alleen voor suikerzoete meisjes. Pink can rock your socks off!

Musthaves van de week: pretty in pink

Trui Reverse
ZALANDO
€64,95
Jurk MSGM
MY WARDROBE
€246,00
Nagellak Essie
NELLY.COM
€16,50
Blazer Jane Norman
ZALANDO
€41,95

musthaves

ZUCHT, HEBBEN...

COMPLEET VERLIEFD...

MUSTHAVES!

Sneakers Pastry
WELIKEFASHION.COM
€79,95
Glitterclutch
MODEMUSTHAVES
€59,95
Oorbellen Touch
MANGO
€17,95
 Shirt Moschino
MY WARDROBE
€297,60
Jurkje Reverse
ZALANDO
€59,95
Vestje Vero Moda
WEHKAMP
€24,95
Ketting
HYKI
€24,95

Met een kloddertje roze hier en eeen kloddertje roze daar, ben je helemaal on-trend dit najaar. Meer roze kleding vind je in de Fashion Finder.

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.