Musthave tassen bij My New Bag

'Let's be honest... we all want a new bag!' luidt de kreet op My New Bag. En dat is zeker waar, tassen heb je nooit genoeg. Bij elke outfit een andere tas. Een fijne grote om overdag alles in mee te sjouwen en een mooie clutch voor bij je feestelijke jurkje. En natuurlijk de perfecte niet te grote, niet te kleine leren tas voor een middagje shoppen. Het liefst in verschillende kleuren zodat je ook nog eens kan af wisselen. Bij My New Bag hebben ze het allemaal!

My new bag
Alle tassen van My New Bag zijn met zorg uitgezocht volgens de laatste trends. Eigenaresse Eline Sweers is altijd op zoek naar de mooiste tassen. Ze bezoekt beurzen en de grote mode-steden om er voor te zorgen dat je bij My New Bag alleen geweldige en trendy tassen vindt.

FASHIONCHICK FAVO'S MY NEW BAG

Nicole Lee -...
Nicole Lee Pyramid Studs
EUR 65.00
(My New Bag)
Nicole Lee -...
Nicole Lee Studs
EUR 59.95(My New Bag)
Nelly
Nelly Taupe
EUR 48.00
(My New Bag)
Cow
Tas Cow
EUR 95.00
(My New Bag)
Portemonnee...
Portomonnee Zebra
EUR 15.00
(My New Bag)
Britt chestnut
Britt Chestnut
EUR 75.00
(My New Bag)

SALE SHOPPEN BIJ MY NEW BAG
Grootste pluspunt is de prijs-kwaliteit verhouding. De prijzen bij My New Bag zijn altijd laag, zeker voor de echt leren tassen, maar de kwaliteit is erg goed. Nu de sale begonnen is zijn de prijzen nog vriendelijker. Tussen de €20 en €75 heb je al een fantastische musthave tas. Of twee...of drie...

My New Bag Eline

Eline Sweers
Oprichtster van de webshop My New Bag

Persoonlijke kledingstijl: Natuurlijk kijk ik wel naar de mode en laat ik mij daardoor beïnvloeden, maar ik koop wel wat ik zelf leuk vind.
Favoriete tassenmerk: Hermes/Mulberry. Super gave tassen vind ik dat. Alles klopt gewoon aan die tas. En het leer is heel mooi. 
Inspiratie voor My New Bag: Modemagazines en de mensen om mij heen. Wat ik zelf mooi vind is ook heel erg belangrijk. Enthousiast doen over een tas die je zelf niet zo mooi vind is erg lastig.
Musthave zomer 2011: Een mooie camelkleurige tas met veel vakjes. Die ik ook mee kan nemen op vakantie en naar het strand.
Droom: Veel reizen en daar inkopen gaan doen. Ook vanwege mijn werk als stewardess is dit natuurlijk erg handig en leuk. Ik kom overal en kan dus overal nieuwe collecties bekijken en inkopen.

X Tjitske

Voeg de webshop MyNewBag toe aan jouw favorieten

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.