Musthave killer heels gespot bij Shoemixx

Wiebelend en strompelend schuifel ik onder begeleiding van een trouwe Fashionchick vooruit. De volgende dag strompel ik nog net zo zielig door de spierpijn. Echt, killer heels blijken een uitdaging te zijn. Maar oefening baart kunst. Een kunst waar je je leven lang plezier van zult hebben. Ben jij opzoek naar high heel oefenmateriaal? Wij spotten skyhigh heels bij Shoemixx.

Bij Shoemixx vind je de ware killer heels. De look-a-likes van de schatjes waarop de modellen de catwalk over schreiden. Aan hun voetjes prijkt het duurste van het duurste. Bij Shoemixx kun je voor een heerlijk prijsje shoppen. Vooral merken als Blink en Replay zijn aanraders bij deze webshop als je opzoek bent naar torenhoge hakken. Mochten deze modellenmuiltjes de diva in jou naar boven halen, dan zit je bij Shoemixx goed! Je aankoop is binnen 24 uur bezorgd en je betaalt geen verzend- en retourkosten. Als klant word je hier werkelijk als prinsesje behandeld.

HIGH HEEL FASHIONCHICK FAVORITES:


Pump, Blink
EUR 39.95
(Shoemixx)


Sandaal, Replay
EUR 89.95
(Shoemixx)


Pump, Bullboxer
EUR 49.95
(Shoemixx)

Enkellaars, Blink
EUR 59.95
(Shoemixx)

Klompje, Bronx
EUR 74.95
(Shoemixx)

Pump, Replay
EUR 99.95
(Shoemixx)

Durf jij de uitdaging met deze killer heels niet aan? Shoemixx heeft ook sneakers, ballerina’s, slippers, sandalen en laarzen. Dus ook als je niet je inner model wilt omarmen is Shoemixx een bezoek waard.

Liefs
Marlies

Voeg de webshop Shoemixx toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer