Musthave: Geluksarmband Pink! by Dooor

Think pink!

Nog éven wachten en het is weer zo ver: oktober, borstkankermaand. Na het succes van vorig jaar heeft Dooor Jewelry ook nu weer een exclusieve lijn ontworpen, waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan Pink Ribbon.

Met deze Pink! collectie wil Dooor aandacht vragen voor borstkanker en de kankerbestrijding steunen in haar werkzaamheden, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar het voorkomen én genezen van deze vreselijke ziekte. Daarom wordt van ieder verkocht sieraad de opbrengst 100% gedoneerd aan Pink Ribbon. Ook van de nieuwe wintercollectie van Dooor Jewelry zal de hele maand oktober een gedeelte van de verkoopprijs worden afgestaan voor onderzoek naar borstkanker.

Deze speciale Pink! collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in de webshop en bestaat uit een handgemaakte geluksarmband, oorstekers met Swarovski Crystal en een gelukshangertje voor aan je mobiel of tas. Zoals je van Dooor Jewelry gewend bent, zijn ook deze sieraden handgemaakt van de mooiste materialen, slechts in een gelimiteerde oplage gemaakt en alleen te koop in de webshop op www.dooor.nl.

Ons favoriet is de leuke geluksarmband (zie hierboven) met roze en naturel houten kralen, zilverkleurige kraal en glaskraal met knalroze binnenkant. Eyecatcher is de verzilverde, nikkelvrij metalen gelukshanger met Budha en twee roze Swarovski Chrystal kralen. Uiteraard mag ook een ‘pink ribbon’ met opdruk: Dooor, handmade with looove, niet ontbreken. Ook nog eens voor een leuk prijsje, namelijk EUR 14,50 (inclusief verzendkosten). 

Leuke actie van Dooor... Een ware musthave voor 't goede doel!

-xoxo- El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer