Fashion

Must-see: zeven heetste instagram mannen

Fay, 22 augustus 2015

Must-see: zeven heetste instagram mannen

Dames (en heren), met een grote glimlach presenteren wij u een nieuwe lading: heetste mannen van Instagram. Want na het overweldigende succes van onze vorige artikelen met smakelijke mannenhapjes, werd het toch echt weer eens tijd voor een derde lading mannelijk schoon. Ideaal om naar te turen als je het even niet meer ziet zitten op je werk/school/stage (*doorhalen wat niet van toepassing is). Want zeg nou zelf, niks krijgt ons er weer bovenop zoals een stralende lach van Carlos of een zwoele blik van Andreas. Dus wacht niet langer en: scroll, volg, like en kwijl! Have fun!

Carlos Maro (@carlosmaro87)

Knappe instagram mannen

Party boy, gymaddict, model en fulltime hunk Carlos komt uit Madrid. Dus dat betekent veel beachpics in zwembroek. Helaas is er wel al een mevrouw Carlos, maar dat maakt het zwijmelen bij zijn Instagram account niet minder leuk.

Nathan Owens (@nathanowens_)

Heetste Instagram mannen fashionchick

Nathan Owens is model en acteur en speelt onder andere in Devious Maids. Dames, can I have an amen? Seizoen 1 staat namelijk op Netflix en binge watchen is mede dankzij deze hunk geen enkel probleem. Daarnaast is Nathan een echte basketbalfan, familieman en had ik al gezegd dat hij kan zingen en gitaar spelen? Ja, inderdaad, raap mij maar op. Bekijk zijn Instagram snel.

Andreas Eriksen (@dreeriksen)

Heetste Instagram mannen fashionchick

Andreas, ook wel Dree genoemd is een model afkomstig uit Noorwegen. Hij is gek op selfies in bed en T-shirts vindt hij maar overbodig. Met deze jongeman willen wij wel een knäckebrödje eten. Veel Instagram plezier met dreamy Dree.

David Lim (@davidbradleylim)

Heetste Instagram mannen fashionchick

Als je van travelpics, food en sixpacks houdt ben je bij het Instagram account van David Lim aan het juiste adres. Het model woont momenteel in Los Angeles maar reist de hele wereld over. Daarnaast is hij fanatiek snowboarder en binnenkort zelfs filmster! Mister Lim is eind dit jaar in de 5th Passenger te bewonderen.  

Mantas Armalis (@mantasarmalis)

Heetste Instagram mannen fashionchick

Met deze knappe grappenmaker op je beeldscherm begin jij je dag goed. Mantas is niet alleen enorm grappig maar is daarnaast ook nog eens ijshockeyspeler voor Litouwen en model. Volg deze goofball, want jij wordt gegarandeerd vrolijk van deze knappe vent. 

Rob Evans (@robjamesevans)

Heetste Instagram mannen fashionchick

POW! Je valt stijl achter over wanneer je deze knappe bokser/model tegen komt op Instagram. Ben je niet vies van een paar foto's van een opgepompte Rob in de sportschool dan word je van zijn account helemaal gelukkig. Heeft iemand het adres van zijn ouders? Ik wil ze graag een bedankkaartje sturen. 

André Hamann (@andrehamann)

Heetste Instagram mannen fashionchick

We sluiten het rijtje af met deze kleurijke vent. En dicht bij huis, want André woont gewoon in OBERHAUSEN! Niet allemaal gelijk in de auto stappen dames, dit knappe model is al bezet. Maar kun je toch geen genoeg van hem krijgen, naast Instagram is hij ook actief op YouTube! Nice!  

Natuurlijk hebben we meer knappe Instagram mannen voor jou in de aanbieding! 


liefs, Fay , I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Lees meer