Must see: Olaf Hussein op FashionWeek

Ben jij benieuwd wat er afgelopen dagen op de Amsterdam FashionWeek allemaal gebeurd is? Wij hebben dé upcoming talenten van de modewereld gespot. Nieuwe modellen liepen hun eerste shows, nieuwe ontwerpers showden hun eerste collectie. Vodafone gaf met haar Vodafone First Fashion Lab jonge designers de kans om hun eerste keer waar te maken. Voor designer Olaf Husseins betekende dit dat hij zijn eerste fashionshow op hét modespektakel van het jaar gaf!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

A first time for everyting

Twaalf complete looks showde Olaf Hussein bij FashionWeek. En verbrak daarbij een belangrijke ‘barrière’ in de modewereld. Waar gewoonlijk een bezoeker at least een half jaar moet wachten om de collectie te shoppen, maakt Olaf het mogelijk direct na de show zijn stukken in zijn webshop te verkopen. Door een selectie van de collectie direct beschikbaar te stellen, wil Olaf Hussein met de opbrengst ook zijn volgende collectie funden.  

“Topkwaliteit denim produceren dat dichtbij de klassieke stijl blijft en tegelijkertijd nieuwe moderne silhouetten bevat,” is het doel van het Amsterdamse mannenlabel. Het jonge denim merk laat met deze collectie voor het eerst – naast core denim – ook shirts, sweaters, jassen en schoenen zien. De ‘Mods’, stijlvolle, jonge mannen uit eind jaren ’50 dienen als inspiratie voor Olaf Hussein. Hij zet met deze Firsts collectie de ‘Mod’ terug in modern. Basics worden gemixt met mooie details. De classic look wordt naar een nieuwe standaard getilt. We love it!  

It's a denim day

SpijkerblouseNew Look V&D
€ 17,99 € 9,00
Leren Rugzak Santhia ZwartMarington RugzakMarington
€ 139,95 € 99,95
Hilfiger Denim JULES Blouse lizard blueHilfiger Denim Zalando
€ 79,95 € 39,98
Bronx - Slip-on sneakers - zwartBronx SlipSacha
€ 79,99 € 49,99
Pieces Black Stretchable Regular Waist ShortsPieces OTTO
€ 26,95
ronde zonnebrilMango Mango
€ 19,99

Wat vind jij van de kans die Vodafone First Fashion Lab jonge designers gaf? Ga naar Vodafone en vertel wat jij wel voor de eerste keer wil doen.

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer