Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Must-see: De 8 heetste Insta mannen

Anne, 02 juni 2015

Must-see: De 8 heetste Insta mannen

Vanwege het overweldigende succes van ons vorige artikel met de vier heetste mannen van Instagram, besloten we dat er een vervolg moest komen. Maar, dan nog beter! En daarom plukten wij deze keer geen vier, maar welgeteld acht (!) mannen van Instagram waar wij wel een beschuitje of wat mee willen eten. En deze fijne exemplaren van het mannelijk geslacht zien er niet alleen heel erg goed uit, maar hebben ook nog eens humor. Zo lijkt. We like! Wij houden je niet langer van je doel af: scrollen maar! 

Broderick Hunter (@Broderickhunter)

Broderick Hunter

Hallelujah! Broderick is niet alleen héél knap, maar ook minstens zo gelovig. Geen beschuit met muisjes voor het huwelijk voor deze man. Voor ons geen probleem, wij sleuren deze Mr. Handsome graag - en het liefst nog vandaag - voor het altaar. Maar tot die tijd zwijmelen we weg bij zijn fijne Instagram foto's. 

men today motorjack schoenen jeans

David Mora (@davidmora1986)

David Mora

David is een Spaanse acteur en screenwriter en heeft ogen om in te verdrinken. Zo blauw dat we ons haast samen met hem wanen op een tropisch eiland in het Caribisch gebied. Mr. Puppy Eyes kijkt je doordringend aan en.... Wakker worden! Of toch nog even verder dromen op zijn Instagram account?

men today t-shirt schort longsleeve

Marcello Alvarez (@marcelloalvarez)


Marcello Alvarez 
Nog zo'n gevalletje Zeer Gevaarlijk: Marcello Alvarez is model en slechts één enkeltje richting Rio de Janeiro van je verwijderd. Een perfect gebruind lichaam, ogen waar je van gaat blozen en een hele fijne stijl. Gegarandeerd Instagram-plezier met Mooie Marcello

men today ketting grijs shirt zonnebril

Julian Gabriel (@ijulian_)


Julian Gabriel 
Julian Gabriel is model, heeft een goddelijk lijf en plaatst daar ook nog eens heel graag foto's van op zijn Instagram account. 'I take a lot of selfies', aldus Julian. Zo vervelend. Not! Al mag hij die kleine, strakke onderbroekjes van ons wel skippen. 

men today deodorant shower gel hair wash

Scott Eastwood (@scotteastwood)


Scott Eastwood 
Scott Eastwood is acteur, heel knap en neemt het leven met een korreltje zout (we like!). En ja, dit is de zoon Clint Eastwood, bekend Amerikaans filmacteur, filmproducent, filmregisseur en politicus. Anyhow, bij Scott moet je zijn voor de fijne Instagram kiekjes. 

men-today trui schoenen broek

Brendan Fallis (@brendanfallis)


Brendan Fallis 
Brendan is niet alleen héél fijn om naar te kijken, maar ook nog eens getalenteerd DJ. Helaas is hij al bezet, maar zelfs bij de meest superromantische foto's op zijn Instagram samen met zijn vriendinnetje kunnen we wegzwijmelen. 

men today

Silviu Tolu (@silviutolu)


Silviu Tolu 
Silviu Tolu maakt niet alleen hele mooie foto's van zichzelf waar we van kunnen genieten, maar ook van de rest van wat hij zoal meemaakt. Deze creative director is niet alleen onwijs knap, maar heeft ook nog eens stijl: bonus! Check snel zijn supermooie Instagram account. 

men today

Happy Instagramming, Fashionchick-vrouwen! Volg je Fashionchick al?

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer