Lifestyle

Must go to in Amsterdam: Kanarie Club

Merel, 20 januari 2017

Must go to in Amsterdam: Kanarie Club

Ellen en ik hebben dus een dingetje. Een dingetje voor alles wat nieuw en happening is. Gelukkig wonen we midden in Amsterdam en openen er meer nieuwe bars/restaurants/winkels dan je lief is en hebben wij dus genoeg excuses om ons frequently te laten gaan.

kanarieclub

De Kanarie Club

Zo ploften wij vorige week neer bij De Kanarie Club, het nieuwste restaurant bij De Hallen. De culinaire hotspot van Amsterdam en homebase van de Foodhallen, waar je je op één avond alle windstreken kunt proeven bij een verzameling kraampjes met heerlijke gerechtjes.

Kanarie club

Meet me at the pool

Vanuit de Foodhallen hop je zo de Kanarie Club binnen. Een super coole nieuwe spot waar je de hele dag terecht kunt én een hele fijne plek is om ook zakelijk af te spreken! De setting is industrieel met gekke funky details in het interieur. Op de vide -ook de plek voor gezellige vrijmibo’s - vind je de poolbar. Een perfecte plek om nippend aan een cocktail het weekend in te luiden. 

Kanarie club

It's always cocktail o'clock somewhere

En cocktails op een woensdag? Daar draaien wij onze handen niet voor om. Op de dinerkaart vinden wij genoeg lekkers om onze magen te doen knorren. Tip van ons: laat nog genoeg ruimte over voor het dessert met chocolademousse en een crunchy pindakoekje. De Kanarie Club is one to stay!

Lees ook: Hotspots in Haarlem.

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer