Must-go: Girlsfair!

Save the date: zaterdag 3 juli is de GirlsFair! De GirlsFair is de girls-only beurs van 2010 voor meiden tussen de 14 en 24 jaar. Je kunt hier alles vinden op het gebied van mode, beauty & lifestyle! Daarnaast worden er workshops, shows en demonstraties gegeven! De locatie is fantastisch, namelijk de Westergasfabriek in Amsterdam! Tijd: 13.00 - 20.00 uur!


Er valt ontzettend veel te beleven op de GirlsFair! Er staan stands van top merken als Bjorn Borg, MET jeans, Aaiko en Nivea. Miss Sporty geeft beauty work-shops en make-overs en Kinki Kappers is er om jouw haar te stylen en advies te geven over jouw kleur en kapsel! Je kunt zelfs je oude jeans meenemen en die oppimpen bij JeansXperience en het Mobiele Naaiatelier! Naast de hipste nieuwe merken zal er ook een Vintage Bazaar zijn; allemaal kraampjes met leuke vintagekleding en accessoires! Ook aan entertainment ontbreekt deze dag niets! Jim Bakkum presenteert de dag en artiesten als Caro Emerald, Jaap, Alain Clairk en Lisa Lois treden op! Timor Steffens geeft een dansworkshop!!

Enne, is jouw droom een model worden? Zorg dan zeker dat je aanwezig bent. Paparazzi Modelmanagement gaat scouten op GirlsFair! Heb jij je kaartje al gescoord? Nee? Bestel ze dan snel hier!
Het belooft een fantastische dag te worden! Kom jij ook?

XOXO Daphne

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer