Fashion

Must follow: De vier heetste mannen van Instagram

Amanda, 15 februari 2015

Must follow: De vier heetste mannen van Instagram

Hunk alert! Hunk alert! Dit is een mega interessant Instagram artikel. Want wij hebben vier knappe mannen uitgekozen die jij móet zien, liken en volgen op Instagram. Van modellen tot acteurs, van sixpack tot wilde lokken. Ze bezitten een grote dosis sexyness en spieren. En dat in combinatie met een klein hondje? Ja, dat laat ons extra smelten. And they knów..

Sean O'Pry (@seanopry55)

sean o pry

Sean is model uit Kennesaw, 25 jaar en heeft 268K volgers op z'n Instagram account. Hij is te herkennen aan kuiltjes in z'n wangen en nonchalante haren. Hij was de grote ster in de Spicebomb campagne van Viktor & Rolf. Hij reist als model de wereld over. Van LA tot Milaan en van New York tot Texas. En dat kunnen we non stop volgen op z'n instagram. Palmbomen, surf looks, zijn knappe kop en wat natuur. Liken maar!

Say it, don't spray it

sean shorts brilla spice

Nick Bateman (@nick__bateman)

nick bateman

Hoi Nick! Nice to meet ya on Insta. Als je hem nog niet kent (wat we bijna niet kunnen geloven), dan stellen we hem bij deze aan je voor. Nick Bateman, model en acteur, 28 jaar uit Canada. Zijn volg-base op instagram is zo'n 1,7 miljoen. En dat is ook niet zo gek als je z'n account bekijkt. Nick die z'n shirt uit trekt, Nick in boxer, Nick bijna naakt, Nick knuffelend met hondje.. Ehm, MEGA kwijlend scrolden wij z'n account door. Nu jij.

Just hanging
 

nick

Jon Kortajarena (@kortajarenajon)

bril tee ketting

jon kortajarena

Jon Kortajarena is model en acteur, 29 jaar uit Bilbao, Spanje. Je kan hem kennen van campagnes van designers als Just Cavalli, Versace, Armani, Etro, Diesel, Lagerfeld, maar ook grote winkelketens als H&M, Zara en Esprit. Niet te missen dus, deze Jon. Daarom ook zo leuk om te volgen op instagram (451K volgers). Lachend met knappe vrienden, zoenend met vreemden, poserend met Kate Moss en wat nonchalante selfies. Volgen maar, die zwoele Spanjaard!

Bow down boy 

jon potion colbert bow

Alex Pettyfer (@a1pettyfer)

alex pettyfer

We weten even niet of we nou jaloers moeten zijn op haar, of op hem.. Deze Alex Pettyfer is acteur, 24 jaar, komt uit Engeland en heeft het Nederlandse Victoria's Secret model Marloes Horst aan de haak geslagen. En ze posten de meest 'we-zijn-net-uit-bed-maar-meteen-zo-knap' foto's die je maar kunt bedenken. Jaloers! Maar wat een leuk stel! En dat allemaal gratis voor niks te volgen op zijn insta. Ga die van haar ook meteen even checken. Want dit wil je allemaal echt wel op je beeldscherm. #FIRSTLIKE!

Sometimes it's PJ-day

alex pyjama boxer pet


Alsof dit de enige vier knappe spetters zijn die op Instagram hun tijdsopvulling delen, denk jij nu. Klopt! Even nog een rijtje die het aanklikken waard is. Ed Westwick a.k.a. Chuck z'n knappe koppie is té leuk om te volgen, de sexy Marlon wil jij zién met die bruine krullebos en de sixpack van Jacey Elthalion willen wij jou niet onthouden. Happy Instagramming, Fashionchick-vrouwen!
 
P.s: Benieuwd waar opeens al die leuke mannenproducten vandaan komen? Check ons broertje MENTODAY even! Perfect voor alle mannen in jouw leven.

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer